Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çorap çıkarmak

Rüyada çorap çıkarmak

Kifiriki
Rüyada Sol Ayaktan Bir Sürü Çorap Çıkarmak
Merhaba. Rüyamda sadece sol ayağımda 6-7 tane çeşitli renklerde çorap varmış. Hepsini teker teker çıkarıyorum. Çıkarırken de bunalıyorum çünkü bazıları yünlü ve beni terletmiş. En son beyaz yünlü çorap kalıyor, o da babamınmış bana vermiş, onu da çıkarıp rahatlıyorum bu arada sağ ayağım çıplak hiç çorap yok.

Okudunuz mu?  Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada çorap çıkarmak

Tohat
Merhaba. Çorap üstüne çorap çıkardığını görmen hayatınla ilgili aldığın kararları sorgulayarak bunları elekten geçireceğin ve senin için en mantıklı ve hayırlı olanı seçeceğin manasındadır. Bunun için ehli selim bir kişi olup yapacağın işlerde bilgi ve tecrübesi olan bir kimselere danışarak fikir alacak ve buna göre hareket edeceksin. Allah doğrusunu bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Ceviz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çorap çıkarmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.