Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
missa02
Abone

Kadının fotoğraf paylaşması caiz mi

Kadının fotoğraf paylaşması caiz mi

Kayıtsız Üye
Evlenmeden önce bir kızla evlenmek için tanışmıştım okuldan. Ve fotorğaf yollarmısın demiştim. Onu daha iyi görmek için çünki gerçekte pk bakamıyordum. Bunu yapmam caizmiydi? Ve oda yollamıştı. Bu caizmi? Ve özellikle boydan istemiştim çok zayıfmı diye. Yani bir nevi vucuda bakmıştım ama öyle şehvetle değil normal zayıfmı diye. Ve kendisi tam tesettürlüydü yani vucüt hatları belli olmuyodu. Ama yinede bir kadın şişkomu zayıfmı belli oluyo ne kadar bol giyerse giysin, isterse çarşaf giysin.

Okudunuz mu?  Kurban bayram hutbe duası

Yorum: Kadının fotoğraf paylaşması caiz mi

muvaffak
Evleneceğiniz kadını görmek için daha önce çekilmiş bir fotoğrafa bakma yolunu tercih etmemelisiniz. Peygamberimizin bu konuda tavsiyeleri vardır. Kadını görmek, halvet olunmayan bir ortamda evlilik amacıyla görüşmenin, niyetli çiftin birbirine bakıp konuşmasında (haddi aşmayıp henüz evli olunmadığı unutulmaması şartıyla) bir sıkıntı yoktur. Fotoğrafını ciddi bir evlilik niyetiyle istediğiniz kadına bakmanız, tesettürlü olması durumunda sakıncasızdır.

Bu kategoride yer alan Gecenin üçte biri saat kaç civarı oluyor ve saat kaçtan kaç baz alınıyor ve nasıl hesaplanıyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadının fotoğraf paylaşması caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.