Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gizem Aramak

Rüyada Gizem Aramak

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Bu rüyam biraz oyun gibi. Rüyamda; karışık, kale gibi bir yapının bir kısmında duruyorum ve yanımda uzun zamandır tanıdığım arkadaşlarım var yanılmıyorsam. Neyse, yapmamız gereken bir görev var ve görev kısaca şu. Bir şifreli kapı var ve o şifreleri bulmaya çalışıyoruz. Oyuna başlamadan önce o ipuçlarının nerede olacağını konuşurken 3 boyutlu olarak konuşuyoruz fakat; oyuna başladıktan sonra ise 2 boyutlu oluyoruz.
Ben bir ipucu buluyorum ve biraz sonra yanlışlıkla bir tane daha buluyorum ipucu. İpucundan kastım şöyle, 4 tane karenin yan çevrilmiş hali var ve onlar farklı renkteler. Mesela benim bulduklarım mavi ve kırmızıydı. Bunun yanında yanılmıyorsa sarı ve yeşil vardı aradığımız. Bulduğumuz zaman bir kapının yanına gidiyorduk ve onları kapıya yerleştiriyorduk.
Sonra ne oluyor bilmiyorum fakat kapı açılıp portaldan geçiyorduk falan. Neyse, rüyanın ilerlerinde çok çok değişik bir yer ve paranormal sayılabilecek bir yerdeyim ve sanırım minyatürüm. Bir okul var ve o okulun oraya gidiyorum, kimse yok, sadece ölen bir kızın ses kaydı var ki o da belli bir yere gelince çalıyor. Neyse bizim bir görevimiz var, yerden ulaşamayacağımız bir şeyi okulun penceresinden atlayarak almak gibi. Ve o şey ağaç ya da kaya çıkıntısı gibi bir şeyin üstünde ve okul penceresinden oraya atlayıp onu almak görevimiz, daha doğrusu görevim.
Neyse, birazcık korksam da okulun içerisine giriyorum ve merdivenlere yaklaştığımda ve çıkacağım zaman o bahsettiğim ölen kişinin ses kaydı çalmaya başlıyor, bu arada o ölen kişiyi gerçek hayatta tanımıyorum. Neyse, ben hafif irkiliyorum ama merdivenlerden yukarı doğru çıkıyorum. En sonunda pencerenin oraya varıyorum ve o kaya çıkıntısı gibi bir yere atlıyorum. O bahsettiğim şeyi alıyorum ve aşağıda beni birisi bekliyor, ya sevdiğim kız ya da bir arkadaşım bekliyor ama kim emin değilim.
Neyse kaya çıkıntısının hemen yanındaki ağaca tutunarak iniyorum ve ne oluyor emin değilim, ya o beni bekleyen kişi bir nedenden dolayı yok oluyor ya da beraber gidiyoruz ama ağaçtan indiğimde o kişi kimse artık sanki yok oluyor bir neden yüzüne diye hatırlıyorum. Rüyanın bayağı ilerlerinde artık dışarıdayım, tanımadığım bir yerdeyim. Her taraf yine çok sessiz, kimseler yok ve biz birkaç arkadaşım ve kardeşimle beraber silah arıyoruz evlerden, çünkü ya zombilere karşı ya da saldırgan köpeklere karşı savaşacağız.
Neyse, biz genişçe bir alana yayıldık ve oradan buradan silahlar arıyoruz. Ben birkaç silah buluyorum ve hâlâ aramaya devam ettiğimde bir yerden silah sesleri geliyor, hemen gidiyorum falan. Neyse rüyanın azıcık ilerisinde birkaç kişiyle yürüyoruz yolda, kardeşim de dahil. Rüyanın bu kısmında rüyanın grafikleri sanki bir oyunun grafiklerine kısa süreliğine dönüşüyor ama sonra tekrar eski haline dönüyor.
Neyse yolda bir helikopter buluyoruz. Hemen kuzey batımızda ise ağaçlı bir tepelik var. Biz helikopteri kim sürecek falan derken o tepeden köpek sesleri geliyor, sonra işte baktık köpekler koşuyor, yanımdaki kişiler ve kardeşim köpeklerden kaçmaya çalışıyor ama ben helikoptere doğru koşup biniyorum ve helikopteri hemen çalıştırıyorum. Köpeklerden bir tanesi üstüme doğru geliyorken helikopteri daha yeni çalıştırdığım için pervaneleri yavaş yavaş dönmeye başlıyor falan ve köpek gelene kadar son anda helikopteri kaldırıyorum.
Helikopter ise küçük, çift pervane kanadı olan, kırmızı bir helikopter. Neyse işte yanımdaki kişi ve kardeşime köpekler bayağı bir sarıyor. Kardeşim korkuyor ve bağırıyor falan ve bende helikopterle pike yaparak yani köpeklerin üstüne doğru sürerek onları uzaklaştırmaya çalışıyorum. Birkaç defa böyle pike yaparak onları uzaklaştırıyorum ve daha sonra helikopterden iniyorum bir sinirle.
Helikopterden indiğim an artık etrafım tanıdık bir hâl alıyor. Yani bulunduğum yeri tanır hâle geliyorum. Neyse köpeklerden ikisi beni görüyor ve ikisi de eş zamanlı olarak üstüme koşuyorlar ve üstüme atlıyorlar ama üstüme atladıkları zaman onların bana çarpmasıyla geriye dahi gitmiyorum ya da yere falan düşmüyorum, ikisinin bana eş zamalı çarpmasına karşın birde. Neyse bana çarptıklrında kendileri yere düşüyor.
Ve rüyanın azıcık ilerisinde ise artık köpekler falan yok, insanlar var, ayrıca bazı sınıf arakdaşlarım ve okuldan arkadaşlarımla dışarı çıkmaya karar vermişiz falan ve ben Ozan adlı bir arkadaşımla bir yere oturmuş keşke okul açılmasa falan diyorum. Daha sonra hemen önümüzdeki evin bahçesinden bu sene mezun olduğum okulumdan birkaç kişi çıkıyor ki zaten o az önce kurduğum cümleyi onlar çıkarken söylüyorum.
Bir tane kız var, gerçekte kapalı olmamasına karşın rüyada kapalıydı ama tekrar açılmıştı, ondan sonra Ozan veya ben o kapalı değil miydi falan dedik ama kim dedi emin değilim. Neyse işte ondan sonra rüya bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada göğüs üzerinde dikişler görmek

Yorum: Rüyada Gizem Aramak

Tohat
Ve aleyküm selam. Genel itibari ile hayat tarzındaki bazı konulara değinilmesi gereken ve bu konularda dikkat etmen gereken yönlerinin olduğuna işarettir. Hayatı ve insanları yeteri kadar ciddiye almadığın bu nedenle hedeflerin konusunda savsakladığın, ihmal ettiğin insanlar ile olan konuşmalarında üsluba yakışmayacak sözlerde bulunman dolayısıyla zararını senin göreceğine bununla ilgili kendini süzgeçten geçirerek kendini törpülemen gerektiğine işaret etmektedir. Kendini toparlamaya başladığın andan itibaren toplum içerisinde, işte kısaca sosyal anlamda çok şanslı biri olman nedeni ile sayılacak sevilecek, nam salacak, itibar ve değerin artacak, güven içerisinde dopdolu bir hayat yaşayacaksın. Bir iş veya proje ile ilgili yönetimi kendin devir alacağına, her konudan senin sorumlu olacağına, bunu bile isteye yapacak ve yönetim konusundaki tecrübeni artıracaksın. Bu tür başarılara imza atman hasetlik hissinde olanlara karşı büyük bir galibiyet olacaktır. Dinin konusunda yaptığın eksikliklere de dikkat çeken rüyanda eksikliklerini gidermen ve yaptığın hataları en kısa zamanda düzeltmen manası taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir tabi.

Bu kategoride yer alan Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gizem Aramak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.