Anasayfa
30 Ocak 2024, 10:35
sizden07
Abone

Annem Ve Babam Surekli Bana Laf Ediyorlar

Annem Ve Babam Surekli Bana Laf Ediyorlar

Ebediyen18
Selamün aleyküm. 18 yasında bir kardeşinizim. 18 yasında olmama rağmen anne ve babama hala bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorum. Küçüklüğümden beri tuttuğum kumandaya kadar laf ederler, bir şeyi beceremezsin derler. Biraz sakarım bu tür konularda. Ama sadece onların yanında sakarım. Çünkü laf edecekler diye sürekli diken üstünde heyecanlı bir biçimde davranıyorum. Bir işi doğru düzgün yapmazsam o gün dillerinden kurtulamıyorum, milletin yanında bağırıp laf ediyorlar rencide ediyorlar. Mesela bugün arabayı yıkayacağız arabayı az ileri al dedi arka taraftaydı. Kapının oraya gelmiş ben de kapıyı kapatmaya çalışırken arabayı çalıştırıyordum. O anda görmeden kapıyı kapattım babam varmış "yav ölüm her şeyin mi sakar olur senin nasıl bir çocuksun sen" diyerek milletin yanında azarlamaya başladı. Her şeyime laf söylüyorlar. Saç kesimime, yürüyüşüme, konuşmama her şeyime. Bu sene subaylık sınavına girdim fakat yedeklerde kaldım. Bir işi beceremediğin gibi bunu da beceremedin, ağlayarak çıktın diye evde sürekli laf ediyorlar. "Çık" desem o öyle denmez böyle denir diye laf edecekler. Ailemin yanındayken öz güvenim sıfır oluyor, iki kelimeyi bir araya getiremiyorum. 18 yasındayım fakat kendimi onların yanında 50 gibi hissediyorum aynen öyle davranıyorlar. size sorum, ne yapmam gerekiyor, nasıl bir tutum içinde olmam gerek?

Okudunuz mu?  Evlenilecek kişiden kusur gizlemek

Yorum: Annem Ve Babam Surekli Bana Laf Ediyorlar

seyit gazi
sende komikmişsin be kardeşim : ) gül geç sende, beraber gülün geçin. zaten sende çaresini söylemişsin saygısızlık anlamında söylemiyorum, önemseme. daha doğrusu takılıp kalma. insan anne babasıyla kırkından sonra arkadaş olur, o vakte kadar anne baba; bizim çocuk mal der, dünyadan haberi yok der, hayat aklındaki gibi olacak sanıyor der; aslında sana hiçde davranmak istemedikleri, hiçde davranmayacakları şekilde davranırlar. gözlerinde hep çocuk kalırsın ama büyüdüğünü anladıkları zaman ilişkinin şekli değişir. onun için sende vaktini kimseye laf anlatmakla harcama, ailen yanında olur inşaAllah merak etme. ne kadar erken ayıkırsan o kadar kar, kendine kar; ne kadar uğraşırsan vaktine yazık.

Bu kategoride yer alan Aklıma Hep Budizm İnancı Geliyor Rahat Edemiyorum Çok Kötüyüm başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem Ve Babam Surekli Bana Laf Ediyorlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.