Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:36
sizden1
Abone

Anneme Hakaret Ettim Haklı Olduğumu Düşünerek

Anneme Hakaret Ettim Haklı Olduğumu Düşünerek

Pixie51
Bugün eski bir konu açıldı küçükken benim bir sokak köpeğim vardı (erkekti) tanımadığım birileri başka köpekle dövüştürmeye kalkışmıştı bu arada (Kızım) o sırada annem gördü babama söyledi babamda Tokat attı çünkü annem Bizim onları cifleştirmeye çalıştığımızı sanmış ben dövüştürmeye çalıştıklarını hatırlıyorum ben.
neyse bugünde konu açıldı Annem yine çifleştirmeye çalıştığımızı söyledi ben ise onların dövüştürmeye çalıştığını söyledim neyse ben Yok dedikçe o öyle gördüm dedi ve ben sinirden ve kırgınlık Tan ona bazı kötü kelimeler söyledim hakaret ettim ama çok zoruma gitti şimdi üzüntü var içimde bunun bana günahı var mıdır iftira atılmış olmuyor mu cevaplarsanız sevinirim iyi akşaml

Okudunuz mu?  Haksız yere gözaltına alınan için dua

Yorum: Anneme Hakaret Ettim Haklı Olduğumu Düşünerek

RüYaFabriKası
Buluğ Çağında Değilsen sıkıntı Olmaz. Çünkü aklı sabit bir yaşta olmadığın için zannediyorum bir şey olmaz. Lakin Akli Melekelerin yerindeyse yani buluğ çağından sonra olmuşsa olay unutmamak lazım ki Ana Baba Hakkı diye bir şey vardır.

Bu kategoride yer alan Cinlerden aktif korunma duası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Anneme Hakaret Ettim Haklı Olduğumu Düşünerek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.