Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Adam Öldürmek

Rüyada Adam Öldürmek

Kayıtsız Üye
Merhaba aslında olumsuz rüyaları.yorumlatmayı sevmediğimden yazmamıştım bundan baya önce rüyamda tartıştığım bir adamı bir anda sinirlenip yanlışlıkla adamın kafasına elimde üçü sivri sert bişeyle vurarak öldürdüğümü sonra da kız kardeşimin apartmandaki bir dolaba sakladığımı görmüştüm

Okudunuz mu?  Rüyada asker ve namaz görmek

kan da akmıştı adamın başından çok pişman olduğumu ama yine de adamı sakladığımı görmüştüm işin enteresan tarafı bugün yine aynı rüyayı gördüm bugünkünde de gidip dolaba bakıyordum annemler kızkardeşimde yemek yerken aşağı ınıorum apartmana o küçük dolabı açıyorum kontrol.

etmek.için ayağımın ucunu sokuorum baş parmağım kan oluyor korkuyorum bir bakıyorum adam hala ölü orada duruyor sonra tam o sırada apartmanın dışarısına bakiorum yaşlı.

Okudunuz mu?  Rüyada at görünümlü insan görmek

bi adam bakıyor ne yaptığıma şüpheleniyor bende dolabın içinden büyük tuvalet kağıdı paketi çıkarıp önünde tutuyorum dolabın görmesin diye cesedi.. Sonra eve çıkıyorum ama aileme bişey diyemiyorum çok korkuyorum içimden okuluma devam edemicem geleceğim bitti eninde sonunda ortaya çıkçak diye geçiriyorum çok ama çok korkuyorum ama.. Yorumlarmısınız çok tuhafima gitti..

Okudunuz mu?  Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak

Yorum: Rüyada Adam Öldürmek

arifselim
Merhaba. Rüyaları ehil ve bilgili kimselere tabir ettirmenin sakıncası yoktur. Bu gördüğün rüyanın benzeri tekrar görmek ise o rüyanın daha çok sahih olduğu manasında yorumlanır. Bu rüyan aile ve sana yakın olan kimseler arasında seni üzecek veya endişe verecek bir olayın gelişeceğine, hoşuna gitmeyecek bir olayın gelişeceğine yada yapılacak bir hata yüzünden arka arkaya pişmanlık duyulacağına ve kişinin kendisini muhasebeye çekeceğine işaret olarak tabir edilir. Yinede rüyanın hayrını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada asker şehidi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Adam Öldürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.