Anasayfa
26 Kasım 2021, 21:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Eşini Ve Kızını Görmek

Rüyada Eşini Ve Kızını Görmek

atcrat09
Selamün Aleyküm. Biz Aile olarak birbirine bağlılık aile yaşamı olarak çevrede örnek gösterilen imrenilen kıskanılan bir aileydik. Kendim her zaman rüya gören bir insan değildim ama gördüğüm rüyalar ya aynısı gerçekleşir ya da gerekli işler olurdu.
Bir de kalp temizliği mi diyelim olabilecek yaşanabilecek bazı şeyleri hep tahmin ederdim. Mesela eşime daha evlenmeden bazı isimleri söyleyerek onlara dikkat etmesi gerektiğini söyledim. (Daha onlarla bir araya gelmeden konuşmadan) Nitekim de onlardan zarar gördük hem eşim hem ben.
Rüyalarıma başlamadan önce kazadan yaklaşık 2 ay önce evde eşimle otururken eşim bana bir mezar taşı gösterdi ve ben ölürsem benim mezar taşıma bundan yaptır dedi.
Son 3 aydır Kızım sürekli olarak ölmüş Dedesini (KENDİ BABAMI) soruyordu o orada ne yapıyor nasıl rahatı iyimidir diyordu.Kazadan 1 gün önce Kızım (ANAOKULUNA GİDİYOR) servise biniyor ve arkadaşıyla şöyle bir sohbet ediyorlar.
Biz ölünce üstümüze toprak mı atıyorlar servis şoförü bunu duyuyor ve o nasıl muhabbet kapatın diyor. Servisden iner inmez öğretmeninin yanına gidiyor ve şu konuşma geçiyor. (bunları öğretmeni ve servis şoförü anlattı.) Öğretmenim biz ölünce üstümüze toprak mı atıyorlar.
Annemle ben ölürsem babam bu dünyada tek başına ne yapar. Babamla ben ölürsem Annem tek başına ne yapar. Babamla ben ölürsem Annem buna katlanamaz dayanamaz. Ama Annemle ben ölürsem benim Babam güçlü Babam dayanır diyor.
Ben ardarda gördüğüm rüyalarımı anlatayım. Yorumlarsanız çok memnun olurum. Bundan 169 gün önce eşimi, tek evladımı ve de kayınpederimi aynı trafik kazasında kaybettim. YÜCE RABBİM İN TAKDİRİ söylenecek söz edilecek kelam yoktur.
İlk gördüğüm rüya bizim kazadan sonra yine aynı kaza yerinde Vefat eden Kayınpederim tarlada eli belinde bekliyor. Yine orada bir kamyon var ve başka bir araç kaza yapmış duruyor. İnsanlar yerde yatıyor.
Bu rüyayı gördükden 4 gün sonra yine aynı yerde trafik kazası gerçekleşti ve sonradan kaza fotoğraflarına baktığımda rüyamda ne gördüysem birebir aynı olduğunu (kaza yapan kamyonun rengi diğer aracın rengi yerde yatan insanların yattıkları yerler hepsi birebir aynıydı) gördüm.
İkinci gördüğüm rüyamda ölen kızım (5 yasındaydı) bir uçurumun kenarında önünde tel örgüler var uçurumun dibinde kızgın lavlar akıyor. Kızım ağlıyor Babacım ne olursun beni al diyor ellerini açıyor gelmek istiyor fakat tel örgüyü aşamıyor.
Arka tarafta eşim var İkbal Gülsüm(Kızımın adı) buraya gel oraya gidemezsin diyor. Ben de karşı tarafa geçmek için yol arıyorum.Bir köprü var oraya doğru yöneliyorum. Lakin köprüye ulaşamadan uyandım. İkinci gördüğüm rüyada Eşim yeşil bir kıyafetin içinde havuz kenarında beyaz bir masada oturuyor.
Havuzdaki şu o kadar berrak ki ve etraf ışıl ışıl parlıyor aydınlık. Eşim beni gördü gülümsedi ve eliyle gel işareti yaparak yanındaki sandalyeyi benim oturmam için çekti ben de ona doğru yöneldim lakin oraya ulaşamadan uyandım.
3. gördüğüm rüyada Eşim Düğünümüzde giymiş olduğu Gelinlikle beyaz bir masada oturuyor. Yine çevre ışıl ışıl parlıyor çok aydınlık.Yanında masanın başucunda sakallı başka bir adam var. Eşim beni gördü ve bu sefer gülerek Gel canım diyerek yine yanındaki sandalyeyi oturmam için arkaya doğru çekti. Ben de oraya doğru yürümeye başladım. Yine uyandım.
3. gördüğüm rüyada kızım benim yanıma gelerek HADİ BABA BİRAZ ÇABUK OLSANA ANNEMLE SENİ BEKLİYORUZ. DAHA PEYGAMBER EFENDİMİZE (SAV) MİSAFİRLİĞE GİDECEĞİZ. dedi.
4. gördüğüm rüyada Ben yatakta yatıyorum Kızım başucuma geldi ve dedi ki hadi baba biraz daha çabuk dedi.
5. gördüğüm rüyada eşim bana ismimle hitap ederek hadi biraz daha çabuk zamanın azaldı diyor.
6. gördüğüm rüyada Kızıma benzeyen bir kız kapalı bir pencereden gülümseyerek bana bakıyor.Eşimi ve kızımı kaybettiğimden beri 5 vakit namaza başladım her gün dualarımı eksik etmiyorum hayır hasenatı hiç eksik etmedim.
Eşimin görevi gereği yarım kalan işleri vardı onları tek tek gerçekleştiriyorum tamamının bitmesine çok az kaldı. Gördüğüm rüyaları yorumlayabilirmisiniz? Bir de gördüğüm rüyalar salih rüyalardan mıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

Yorum: Rüyada Eşini Ve Kızını Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Başınız sağolsun. Mekanları cennet olsun inşAllah. Yazdıklarınız oldukça etkili rüyalarınız da. Bazı insanların hisleri kuvvetlidir ve hissettikleri çıkar bu kalplerinin temiz olmasıyla ve Allah’ın onlara vermiş olduğu güzel bir özellikle alakalıdır. Sizde de böyle bir durum vardır. Bu durum rüya alanına da yansıdığı zamanlar olabilir. Görülen rüyaların gerçekleşmesi bir yıl, bir kaç veya bir kaç gün sonra gerçekleştiğine tanık olunabilir çoğu insanda görülen bir durumdur. İlk rüyanızın akibeti bundan ötürüdür. Tabiri ise hakkında hayırlıdır. İşlerinin yoluna girip, hayatının önündeki trafik karmaşalığının açılıp engel görmeden ilerleyebileceğine delalettir.
İkinci rüyanda Hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sağlık, para gibi hayati konularda herhangi bir sorun görmeyeceğin gibi olan sorunların da hallolacağına, rüyanda gördüğün berrak su gibi olacağına ve duygusal olarak güçlü, dayanıklı kişiliğinle tüm zorluklara göğüs gerebileceğine delalet eder.
Üçüncü rüyanın tabirinde ise, Hem sevdiklerinin bulundukları yerlerde çok iyi olduklarına, rahatları yerinde olduğuna hem de senin ruhsal bakımdan çok daha iyi olacağına ilişkin güzel bir haber içermektedir.
Dört, beş ve altıncı rüyaların birbirine benzer tabir içeren rüyalardır. Totelde kendini yaşananlardan ötürü içinde barındırdığın ruh halinden kurtulmak, yaşantına sıkı sıkı sarılmak, ahiretinle de ilgilenmek ve bu sayede kendini toparlaman için Allah tarafından sana gösterilmiş olan haberlerdirler. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

riyada karim ile kizim bana gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada eski sevdiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Eşini Ve Kızını Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.