Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm hocam dün gece rüyamda amcamın doğum yaptığını gördüm. Erkeklik organı yoktu cinsel organı kadınlar gibiydi ve biz 3’üz dogurmasını beklerken 3’üzler doğduktan sonra bile karnı şişti. Gülüyordum 1 tane daha kuzen geliyor diyordum. Oda doğuyordu ama ardından 1 tane daha geldi. Tam 5 tane çocuk doğurmuş oldu. Şaşırıyorduk. Çünkü doktor bize 3’üz demişti. Şakalaşıyorduk amcam 1 seferde kendi cocuklarının yarısı kadar çocuk doğurdu diyorduk. Çocukların cinsiyetini görmedim ağlamadılar da doğumu yaptıran annem hepsinin üstünü beyaz bir örtüyle örtmüştü. Bu arada amcam hiç sancı ve acı çekmeden 5’izleri doğurmuştu. Evde doğumdu ve annemle ben tektik odada ve doğumu annem yaptırdı.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin başkasıyla evlendiğini görmek

Yorum: Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kısmet, şans anlamına gelmekte olup doğan her bebek için yapacağın atılımlarda hayırlı kazanç, başarı, ün, şan ve itibar kazanacağın şeklinde yorumlanmaktadır. Örnek alınacak işler yapmanın yanı sıra bu işlerde göstereceğin performansın olumlu yönde olması ile etrafındakilerin dikkatini çekecek örnek alınacak ve parmakla gösterileceğine işaret etmektedir. Allah doğrusunu bilendir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.