Anasayfa
22 Ekim 2023, 18:32
Sizden
Yönetici

Rüya tabir ettirmek istiyorum

Rüya tabir ettirmek istiyorum

Vuralahmet
Hocam bu dediğiniz ile alakalı bir sorum olacak size seni tanımadan önce insanlar tarafından üzülmüş ve geçmişinde kötü bir çok şey yasamış ve seni daha sonra bütün iyi niyetine rağmen üzmüş olmasına onun kalbinin temiz olduğuna ve iyi ve doğru yola girmesini istediğin bir kişi için ne yapabiliriz vicdanım el vermiyor göre göre onu o şekilde bırakmak ki ne hali var deyip gitmek daha fazla üzülmemek için zarar görmemek adına manevi acıdan doğru mudur. Teşekkür ederim hayırlı geceler hayırlı cumalar


Yorum: Rüya tabir ettirmek istiyorum

arifselim
Hayırlı cumalar kardeşim. Bu dediğin kimse eğer bir bayan ise ve bir gönül bağı da var ise ona yapılacak en doğru yardım ve iyilik evliliktir. Ama öyle bir durum yoksa onunla bağını sürdürmek helal olmaz. Ona dua edebilirsin.


Yorum: Rüya tabir ettirmek istiyorum

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,
Hocam ben rüyamda ayrıldığım nişanlıma çok sınırlı bir şekilde kızlarla konuştuğu için ona kızıyorum oda bana öfkeli bir şekilde kimlerle konusmusum şöyle diyor isimlerini yazacakmış sonra tam yazacağı zaman elindeki nin kuran ı kerim olduğunu gördüm ne yapıyorsun ona yazma elinden alıyorum başka kağıt veriyorum buna yaz diyorum sonra elime aldığımda kuran i kerim açık ve açık olan sayfanın başındaki ayeti okumaya başlıyorum ama uyandığımda ayetin hatırlamaya çalıştım anlamına bakmak için hatirlayamiyorum ….

arifselim
Aleykum selam. bu rüya geçmişten kalan ve hala unutulmayan bazı izlerin işaretidir. Bazı yorumculara göre ise bu rüya tekrar barışmaya veya mutlu olacağı bir başlangıca alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben 7 aylık hamileyim. Rüyamda Bebeğimi doğmuş olarak görüyorum çok güzel bir bebek kundak içinde uyuyor yüzü çok güzel . sonra onu emzirmek istiyorum biraz emiyor sonra bırakıyor uykusu varmis .bakıyorum bebeğim yeni doğmuş ama üstten 3 alttan 1 dişi çıkmış , sonra göğsüm açıktayken göğsümden sütler geliyor yere damliyor . Yorumlayabilir misiniz ? Hayırlı midir ?


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu bir hamile kadın için görülebilen en güzel rüyalardandır. Allah’ın izniyle sıkıntılardan sonra feraha, sağlığa ve mutluluğa kavuşmaya alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb ben 29 yaşındayım 10 yıllık evliyim.evlenmeden önce rüyamda peygamber efendimizi gördüm benimle beraber yürüyor geçtiğimiz her yol çiçek açıyor. Benim bir elime bir tas su diğer elime bir tane yılan veriyor ve ben at deyince atacaksın diyor yılanı sonra suyu atıyorum ve sonra iki tane mezar oluyo biri kapalı diğeri açık bana dioki bu eşinin açık olan ise senin mezarın gir mezara dip girip çıkıyordu dua okutup bana ama benim mezarının başında kraliçe kavuğu var.esimin die gösterdiği mezarda kral kavuğu yıllardır kafam takılıo lütfen yorumlarmisinz


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu manası çok güzel ve hatta özel denebilecek güzel bir rüyadır. Sana ve eşin için onun sünnetini yaşamak, onun izinden gitmek ve şefaatine nail olmak için emek vermeniz gerektiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda koca koca apartmanların olduğu bir sitedeyim sözde Oray’a taşınmışım geniş ferah bir lobiden geçtim sonra terasa çıktım bulmam biraz zor oldu.terasta havuz vardı içinde Çeşme berrak bir su akıyordu masalar vardı.masada insanlar çay içiyordu benim yanımda kuzenim.terasın manzarası uçsuz bucaksız bir denizdi merak ferahlatıcı.rica ediyorum yorumlar mısınız.hayırlı cumalat

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm

arifselim
Bu rüya genel olarak iş ve maddi hayatta atılacak olan doğru adımlara ve bu adımların meyvesini Allah’ın izniyle toplamaya alamet eder. Ayrıca çok güzel ve sevinçli olayların kapısının açılacağına rivayet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tubaaa
Merhaba hocam ben sün gece uyumadan önce dua ettim Allahım erkek arkadaşım benim kaderimse rüyamda ya beyaz yada yeşil renk göreyim diye yani istihare gibi geç saatte uyuduğum için gece rüya görmedim sabah saat 7 de uyandım yine uyudum rüyamda erkek arkadaşımın annesini babasını bizim evde gördüm annesi bana gelinim bana bir bardak su getirir misin diyordu bende bir bardak su götürüp veriyodum sonra onun babası benim babaanneme semin torunun benim gelinim olacak diyordu sonra ben mutfağa gidiyordum bir çocuk vardı tanımadıgım benden peçete istiyordu ben elini dolaba uzatıyordum peçeteyi alıyordum peçete beyazdı üstünde yeşil desenler vardı kütden yorumlar mısınız


arifselim
Merhaba. Bu yaptığın bir dua olabilir ama bu istihare olmaz. İstiharenin namazı ve özel duası ile adabı vardır. Bir rüya olarak bu hayırlı bir rüyadır. Hayatında seni mutlu edecek hayırlı gelişmeler manasındadır. Ama bu rüya ile falan kişi senin kaderindir denemez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eskiden hoşlandığım uzaktan akrabamın evinde tüm sülale toplanmışız babamla halam arasında bir kargaşa çıkıyor ve içinde Mavi boncuk bulunan fanus yere düşüp kırılıyor mavi boncuklar yere dağılıyor bunun üstüne rüyamda gördüğüm hoşlandığım akrabama yazdım anlattım iyi misiniz diye sordum o da dün gece bir rüya gördüğünü söyledi o da rüyasında ağzından sarı sarı civcivler çıkartıp suya bırakıyormuş bu kızı ben görmeyeli 6ay dan fazladır görmüyorum nasıl bir şey bu


arifselim
Bu rüya gerçek hayatta da bazı kargaşaların içinde kalacağına ve bazı olumsuzluklar yaşayacağına tabir edilir. Sabırlı olmak ve iradesine sahip çıkılması gerektiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam adım Berk yaşım 25 evlenmeyi düşünen biriyim Rüyamda eskiden hoşlandığım uzaktan akrabamın evinde tüm sülale toplanmışız babamla halam arasında bir kargaşa çıkıyor ve içinde Mavi boncuk bulunan fanus yere düşüp kırılıyor mavi boncuklar yere dağılıyor bunun üstüne rüyamda gördüğüm hoşlandığım akrabama yazdım anlattım iyi misiniz diye sordum o da dün gece bir rüya gördüğünü söyledi o da rüyasında ağzından sarı sarı civcivler çıkartıp suya bırakıyormuş bu kızı ben görmeyeli 6ay dan fazladır görmüyorum


arifselim
Aleykum selam. Esasen bu rüya hemen hemen görüldüğü gibi yorumlanır ve gerçek hayatta da bazı kargaşaların içerisinde kalmaya alamet eder. İkinizin rüyasının birbiri ile bir ilgisi vardır diyemeyiz. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler benim rüyamda annem evin ortasında doğum yapıyodu uzun saçlı kız çocuğu doğurdu bunun tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Ak Sakallı Bastonlu Dede Görmek

arifselim
İyi günler. Genellikle huzur ve mutluluk olarak yorumlanır. Ayrıca bu rüya istenen huzurlu ortama kavuşmak, amaca ulaşmak ve arzu edilen geleceğe sahip olmak şeklinde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda, ailece deniz kenarında tatilindeyiz. Bu arada küçük kızım deniz kenarında sakince oynuyor.bende binanın yüksek katında camdan onu izliyordum. Bi ara kızımın uyuduğunu düşünüp aşağı attım kendimi. Yanına ulaşmak için. Sonra panikle uçmaya yumuşak iniş yapmaya çalıştım ve çabayla sakince ağaçlık alana indim. Kızima ulaştım, çok şükür her şey yolundaydı.


arifselim
Bu rüya rahatlık ve ferahlık anlamındadır. Ayrıca eline geçecek önemli fırsatları değerlendireceğine, sorunlarından kurtulacağına ve rahata kavuşacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tubaaa
İyi günler hocam ben rüyamda erkek arkadaşımın annesini gördüm bizim eve gelmişti yanımda oturuyordu ben telefon alıyordum elime oda benden alıyordu bana diyordu ki sen gelinsin çok ayıp alma eline telefonu diye sonra ben kız kuzneimle kalkıp pazara gidiyordum kendimizi çok büyük bir alışveriş merkezinin içinde buluyorduk kuzenim bana ileride birini gösteriyordu ben bakıyordum arkası dönük oturmuş bir erkekti bu gidiyordum yüzüne bakıyordum bu benim erkek arkadaşımdı işte beni görünce çok mutlu oluyordu bende öyle tabiki sonra ona sarılıyordum lütfen yorumlar mısınız


arifselim
İyi günler. Bu rüyayı gören kişi hayallerini, hedeflerini ve ideallerini en yüksek seviyede tutar ve dünyaya açılmanın planlarını yapar. İlerisi için sürekli bir düşünce halindedir manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Benim sorum rüyada cin suresi görmek ile ilgili. Tabirlere baktım ve cin taifesinin o kimseye itaatine cümlesi beni biraz tedirgin etti. Allah rızası için şu içimi ferahlatıcak bir şey söyleyin. Son çarem buraya yazmak oldu. Her gece yatmadan felak ihlas nas fatiha ayetel kürsi dualarını da okuma alışkanlığım var. Bu kelimenin peygamber efendimize has bir şey olduğunu düşünüyorum. Allah rızası için içimi ferahlatın.


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu dediğin şekilde yorumlanmaz. Bu rüyayı gören kişi bu tür şeylerden korkan kimse anlamına gelir. Ayrıca Allah’ın izniyle bu şerlerden korunmaya ve zarar görmemeye tabir edilir. İçini ferah tutmalısın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hocam rüyamda büyük bir evdeyim loş bir ışıkta kefen giymiş bir kadın cin çağırıyordu ben de oradaydım ve o kadın beyazlar içinde geldiler değilmi diye bana cinleri sordu ama gelen cinler simsiyah giyinmiş kanlı gözleri olan ve sürekli çığlık atan hislerime göre kâfir cinlerdi yani öyle bir hisse kapıldım sonra kadın cinleri kovdu sonrada geniş bir arazide yine kanlı gözleri olan kurtların saldırısına uğradık.Sonra kan ve vahşet dolu bir rüya geçirdim ve uyandım acaba yorumlayabilirmisiniz hocam teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Asıl olarak bu tür rüyaların bir yorumu ve bir anlamı olmaz. Bu rüyalara şeytani olan rüyalar denir. Bunları görünce Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Vuralahmet
Hayırlı günler, rüyamda bir kaç bayanın alkol aldığını ve kötü olduklarını gördüm sonra bir arkadaşım bana sevdiğim bir bayan arkadaşımın alkol alınca onun daha kötü oldugunu diyordu bende üzülüyordum bunu duyunca fakat şuanda artık almadığını görüyordum şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler tekrardan

Okudunuz mu?  Rüyada Allah ile konuşmak

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Rüyayı gören kişinin kendince doğru bildiği ve o yolda ilerlediği bir işin karşısında duran ve kendisine engel olmak isteyen birileri olduğu anlamına gelir. Ona göre kendine bir ders çıkarman gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler, rüyamda tuvalette ayva gördüm, “bunu buraya kim atmış” dedikten sonra tuvaletten ayvayı çıkardım ve içinden kurt düştü. Yorumlar mısınız


arifselim
– İyi günler. Bu rüya şifa bulmaya, rahata ve huzura kavuşmaya, hak yoluna dönmeye ya da hak yolunda olmaya alamet eder.

– Aleykum selam. Beyaz ve büyük bir kuşun namaz kıldığını görmek, gören kimse için hayırlı bir ikaz olarak kabul edilebilir. Eğer namaz kılmıyorsa veya hataları varsa gidermesi gerekir.

– Rüya sahibinin bir kimseye gönüllü olarak yani karşılığında maddi anlamdan hiçbir şey beklemeden bilakis kendi cebinden vererek yardım etmesi manasında yorumlanır.

Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam defalarca aynı rüyayı değişik şekillerde ve yerlerde görüyorum ama konu hep aynı rüyamda bir sınava giriyorum ama bir türlü yapamıyorum cevaplarını bilemiyorum cevaplarsanız sevinirim sağolun herşeyi bilen yalnızca Allahtır


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu tür rüyalar aslında hayırlıdır. Önündeki engelleri eninde sonunda aşacağına ve başarılı olacağına tabir edilen güzel rüyalardandır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleykum
Rüyamın başında bir toprak yolda çıkmaz yol yürüyorum sağı solu her yer çiçek ağaçlarıyla dolu açık mor renklerinde bir de. Et koparıyor ve koymadığını farkediyorum o ara rahmetli babam genç halini görüyorum bana gülümseyerek kızım karşı tarlada çok güzel kokulu çiçekler var diyor ben hızla oraya koşturup gidiyorum rengarenk çiçeklerin olduğunu görüyorum tarlada boyunca gül ağaçları var her türlü çiçeklerle dolu ve o ara eşim elinde siyah bir yılan elinde geliyor ve boğazıma iki defa doluyor be beni boğmaya çalışıyor o ara yılanın ağzının da siyah olduğunu fark ediyorum eşimin beklentisi beni ısırması ama uyanıyorum beni isirmadan


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya içerisinde bulunduğun ve çözülmesini istediğin bazı sorunların olduğuna işarettir. Allah’ın izniyle imkanlarını kullanarak rahat bir döneme gireceğine ve engelleri aşacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Eniştemi 4 ay kadar önce kaybettik. Rüyamda mezar yeri değiştiriliyor ve aile mezarlığı gibi bir yere defnediliyordu.Herkes ağlıyordu ben de hıçkırarak uyandım


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya enişten açısından bir manası yoktur. Bu rüya onu unutmamaya ve ona dua edilmesi gerektiğine tabir edilir. Eğer imkanınız varsa fakirlere bir miktar sadakalar verebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın yengesiyle ve bir kaç kişi oturuyoruz. Yengem çay iciyor bana bir tabağa limonata koyuyor kaşıkla karıştırıp veriyor. Ben içmek istemiyorum. Birisi icsene kayinvaliden veriyor sana diyor. Gercekte yengemin bir oğlu var ama abim gibidir. Aklımdan hiç öyle bir düşünce geçmemiştir.


arifselim
Bu sadece bir rüyadır ve her rüya olduğu gibi zaten yorumlanmaz. Bu gördüğün rüyan ise rahatlamaya, işleri yoluna koymaya, sorunları halletmeye, kusurları örtmeye ve eksikleri kapatmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstediğini Rüyada Görmek için Okunacak Dualar

Kayıtsız Üye
Iyi günler hocam. rüyam da bir sabah uyandığımda birden evlendiğimi görüyorum ama haberim yok ve gelinliğim kırmızı etrafı yırtık Sonra bakıyorum böyle gelinlik mi olur bunun her yeri.yırtık demeye kalmadan yenisi gelicek diyorlar Sonra annem içeri geliyor düğün pastasıyla ama pasta bir anda düşüyor ve çok üzülüyorum pastamın düşmesine bana getirdikleri hediyeler var çok afedersiniz kırmızı iç giyim eşyalar Ben tam onlara bakarken kapı çalıyor ama ev de başka birisinin evi Ben telaş ediyorum damat geldi diye, bir anda kapıyı açıyorlar yüzü çok güzel olan birisi kapıda oluyor takım elbiseyle bana gülümseyerek hazırsan gidelim diyor ve gidiyoruz. Yorumlarsanız çok sevinirim hocam


arifselim
İyi günler hanım kardeşim. Bu rüya bekar kızlar için gerçek hayatta nasibinin açık olmasına ve kısa bir zaman içerisinde evlilik ile ilgili bazı gelişmeler yaşanacağı anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Vuralahmet
Selamun aleykum hocam ablam bir rüya görmüş ve çok üzülmüş rüyasında beni görüyor ve eski evlenme aşamasına geldiğim kişi ile barıştığımı fakat üzgün oldugumu görüyor daha sonra rüya da ölüm gördüğünü söyledi.rüya dan çok etkilenmiş asırı sekilde bu rüyayı nasıl yorumlamak lazım hocam teşwkkürler

Hocam birde ilaveten ablam rüyasında ağlamış uyandığında gözleri yaşlımış


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya tam tersi olarak hayırlıdır. Bir gönül ilişkisi olmayanlar için yeni bir başlangıca işarettir. Ayrıca hayırlı ve uzun bir ömür olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben ilahiyata gitmek çok istiyordum din alanında ilerlemeyi rüyamda bir camiideyim etrafıma bakıyorum sonra orta yaşlı bir adam gördüm camiide ben onun yanına yaklaştım bana dediki Allah sana cennette güneşten taç verecek . Bende dedimki ama ben Allah’a hiçbir şey yapmafım ve bunları haketmedim o adamda bana dediki ama sen çok istedin dedi yorumlarınız için teşekkürler..


arifselim
Bu rüya her açıdan hayırla yorumlanır. Eğer Allah yolunda yürür ve ihlaslı olursan Allah sana mükafatını verecektir. Bu rüyayı kendine hayırlı bir ikaz ve işaret olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda nurlu bir hoca gördüm yatakta uzanıyordu hoca yanımdada 10 yaşındaki kızım vardı hocanın yanında kızım elma istedi bende dedimki kızım sonra veririm o hocada yerdeki yarım elmayı ver dedi kızına kızım dediki yerdeki elma pis ben onu yemem sonra kızkardeşim geldi elmayı sütle yıkadı kızıma verdi kızımı alıp çıktı daha sonra hoca bana dediki kocanın işi bir süre sıkıntılı olacak benim annem hasta peki annem nasıl olacak hocam dedim hoca dediki çok yazık emeğinin karşılığını göremeyecek tam rahat edecekti edemeyecek dedi yorumunuz için teşekkürler Allah razı olsun..


arifselim
Aleykum selam. Güzel ile sıkıntılı manaların içiçe olduğu bir rüyadır bu. Genel olarak geleceğe dair birisine soru sormak sosyal hayatta ve aile hayatında meydana gelecek sorunlara ve yaşanacak sıkıntılara karşı duyulacak üzüntüye yorulur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hoca görmek

Kayıtsız Üye
Selâmün aleykümselam hayırlı akşamlar hocam bugün sabah ben karışık bir rüya gördüm ayrıldığım eşim benim evime geliyormuş fakat saatlerdir uyuyor hastaymis oturdugum ev eski bir evmiş her yer is olmuş bende diyorumki eve iyi bir temizlik yapsam bir boyacı falan tutsam diyorum fakat rüyamda çok üzülüyorum hatta Ağlıyorum eşime diyorum madem gelecektin biz niye boşandık veya neden en kısa zamanda evlendin diyorum ben ona konuşuyorum o hala uyuyor ve çok Üzgün.


arifselim
Allah’ın izniyle canının sıkıldığı sorunlara çözüm bulmaya, ferahlamaya ve sorunlarının üstesinden gelmek manasında tabir edilir. Ayrıca aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimi cezaevine açık görüşe gittim. Bahçede beklerken rahmetli babaannem ayak tırnaklarını bıçağın tersiyle torpülüyordu, yanımda yine yaşlı bir teyze oda tırnaklarını kesiyordu. Eşim geldi üzerinde kırmızı bir tişört fazla sarılmamı istemedi kendisine çünkü koğuşunda yatan yaşlı rıza amcaya saygısızlık olmasın diye. Sonra eşim görüş esnasında mahallenin başına gidip geliyordu. Sarılmamı istemedi diye kırıldım….. Allah hayıra çıkarsın… Birde o rüyamdan sonra bir arkadaşım elinde tepsiyle yaş kına dağıtıyordu kaşıkla yaşlı bir teyzeye verdi. Göya kına benim oğlumun sünnet kınasıymış….Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler


arifselim
İlk rüyan seni üzecek bazı gelişmelerin olmasına ve bunlardan dolayı sorunlar yaşamana alamet eder. Diğer rüyan ise çevresinde sevgi ve saygınlık görmesine ve toplumda çevresinde sevilen bir kimse olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleykum
Rüyamda yatak odasında bulunuyorum eşim uyuyor bende yanında ve çocuklarımız yatak odasının kapısı açık ve kapıdan içeri giremiyorlar ama cinlerin olduğunu görüyorum eşimi uyandırmaya çalışıyorum. Ama umursamıyor her eşimi kaldırmaya çalıştığımda bir çocuğumu alıp götürüyorlar ağlıyorum bağırıyorum üç çocuğumu alıp götürüyorlar ve uyandım
Allah razı sizlerden


arifselim
Aleykum selam. Her ne kadar endişe veya korku verse de bu rüya senin için çok hayırlıdır. Çocuklarının güvende olmasına ve seninde dileklerinin kabul görmesine alamet eden güzel ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle beraber halı silkeliyoruz halıdan çok fazla toz çıkıyor.sonra annem dediki ben yoruldum sen devam et sonra yengem geldi beraber halı silkeledik.sonra bir aşağı katta yani benim bebeğim varmış yangın çıkmış ben bağırıyormuşum tabiriniz için teşekkürler Allah razı olsun.


arifselim
Bu rüya dertlerden kurtulmak ve hane içinde refaha kavuşmak olarak da yorumlanan rüya aynı zamanda rüyayı gören kişi bekar ise iyi bir kısmetle karşılaşacağına da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

 


Vuralahmet
Hocam selamun aleykum öncelikle dün gece rüyamda bir iş görüşmesinde başta tek kili ile görüşüyordum daha sonra masaya bir kaç kişi daha geliyordu bir süre sonra durduk yere kekelemeye başlıyorum ve onlar almak istedikleri halde işi alamıyorum bu rüya beni olumsuzluklar içinde daha olumsuz yaptı hayırlıdır inşAllah


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hemen hemen gerçeğe yakın olarak yorumlanır. Önüne açılacak olan fırsatları değerlendirememeye ve fırsatları kaçırarak üzülmeye alamet eden bir rüyadır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an-ı Kerim'in Surelerini görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim adam bir başkasıyla nişanlanıyordu. Onun nişanlandığını görünce ağlamaya başladım. Onu arayıp neden bana bunu yaptın diyebildim ağlayaşımın arasında. Bu kelimeleri söylerken bile zorlanıyordum. Boğazım düğümleniyordu. Sonra zar zor güçlükle yerimden kalkarak annemin yanına gittim ağlıyordum. Anne dedim o bir başkasıyla nişanlanmış bak bu da resimleri dedim. Annem ise beni umursamadı.


arifselim
Bu rüya aranızda bazı sorunlar olduğuna ve konuşulmayan çözülmeyen durumlara işarettir. Bazende bu rüya insanın bilinçaltına yerleşen ve aslı olmayan şeylerden dolayıdır. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb hocam. Rüyamda sürekli olarak kocamın başka bir eşi ve çocukları olduğunu görüyorum.ve onları bırakmasını istiyorum.o her defasında onları bırakmadığı için ben onu terk ediyorum.kocam peşimden gelmiyor .çok sık görüyorum bu rüyayı cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.


arifselim
Merhaba. Bu rüya bilinçaltı olabilir ve manası olmaz. Bazı yorumculara göre ise aile içerisinde muhabbetin artmasına ve aradaki güven bağının çok güçlü olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam
Rüyamda olmuş babamı gördüm. Bana birşeyler anlatıyordu fakat gazete okuduğum için dinlemedim biraz tepki gösterdi haberin devamı 3.sayfa diyordu ama haberi bulamadım sonra kafeste bir güvercin vardı biraz onunla ilgilendim sonra kapağı açtım kafesten çıktı yakalayamadim ama evdeydi
Dun gecede rahmetli babamı yine görmüştüm yelegini giymek için düğme dikecektim ama hepsi yerindeydi.Annemle ben dolabın onundeydik çok dolu değildi annemin boyu biraz kısa benimde biraz uzundu ne demek ki


arifselim
Merhaba kardeşim. Baban ve dedeni gördüğün bu rüyaların ikisi de hayırlıdır. Eğer bir vasiyet veya istekleri olmuşsa bunları yerine getirmelisin. Onlara bol bol dua etmeli, kabirlerini ziyaret etmeli ve imkanın varsa ruhları için sadakalar vermelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben bir iki kere havuzda yüzdüğümü gördüm. Suya atlamak istedim rüyamda hep ama rüyamın bitişine doğru atladim hep suya sonra yuzdum açıklama si nedir teşekkür ederim şimdiden


arifselim
Bu rüya sahibi için bazı hayal kırıklıkları yaşamasına alamet eder. Bazende bu rüya sahibinin boyunu aşan sorunlarla karşılaşacağına, kötü günler geçireceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
39 yaşındayım, 5 sene önce boşandım, 2 çocuğum var. 1 kız, 1 erkek ve özel sektör de çalışıyorum Turizm şirketinde.
Rüyamda otobüste olduğumu görüyorum annem ve bir kişi daha var. Şoför otobüsten annem ve diğer kişiyle iniyor tam ben ineceğim sırada otobüs hareket ediyor genç bir adam tanıyorum bizim şoförlerden birisi otobüsü kullanıyor. Fakat rüyamda onun kılığına girmiş cin olarak görüyorum. Yüksek bir yere gidiyoruz havada asılı duruyor otobüs korkma seni geri götüreceğim diyor. Ayağıma soğuk bir şey değiyor ürperdim bakıyorum ayaklarıma şeffaf jel gibi bir şey sürüyor. Parmaklarımın arasına topuklarıma iyice sürüyor ne yapıyorsun diyorum hastasın bunu ayaklarına sürüyorum iyileşmen için diyor. Sonra kulağımda altın küpeler var sol kulağımdaki küpeyi çıkarıp kendi sol kulağına takıyor bunu bana verirmisin çok beğendim diyor. Bende olur hediyem olsun diyorum sonra pişman oluyorum. Sen onu bana ver ben sana başka alırım sen erkeksin sana yakışmadı diyorum ama vermedi. Birden korkuyla uyandım uyuyamıyorum çok gerildim lütfen yol gösterin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kız çocuğu görmek

arifselim
Bu rüyan gerçek hayatta da bazı korkuların olduğuna işaret eder. Cinin onun kılığında gibi onu görmen ise rüya yorumcularına göre ise hatalara ve günahlara işarettir. Maddi ve manevi açıdan zarara uğramamak için sana bir uyarı olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar. Rüyamda şu anda hayatta olmayan kayınpederim i gördüm. Muhafazakar bir yurttan sorumluymuş kendisi. Ama yurtta fare olduğu için kayınvalideme yurdu temizlenmesini söyleyip kendisi başka bir mekanda hocalarla duruyor. Bende yurt temizliğinde kayınvalideme yardımcı olmak için halıları kilimleri kaldırıp silkeliyorum. Rüyamda fareyi cismen görmedim. Kayınvalidem hayatta hâlâ. Rüyamı yorunlamanızı istirham ediyorum.


arifselim
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin. Bu rüya o kimse için hayırlı dualar edilmesine ve geride bıraktığı güzel eserlere yada hayırla anılacak amellerine işarettir. Fare hayırlı değildir lakin temizlik yapılması günahlardan kurtulmak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda eltimin annesinin vefat haberini alıyorum, oğlunun eşinden ayrıldığı haberi de yayılıyor. ancak vefat etmediğini görünce sarılıp ağlıyorum sevinçten. Yani bütün gece eşimin köylüleriyle uğraştım. Eşimin kardeşleriyle miras işleri de var. Birde rüyamda, annesinin vekaletini başka birisine vermişlerdi, eşimin kardeşleri. Teşekkürler şimdiden


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya görmeyi karşılaşmayı istediğini birisi ile karşılaşmak anlamındadır. Ayrıca kişinin duymaktan hiç de memnun olmayacağı havadislerle karşılaşacağı anlamına da tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Dün gece rüyamda büyük bir sofrada kalabalık akraba hepside güzel yemekler var ve ben bazı yemekleri alıp eve gelmeye çalışıyorum okula kızımı yetiştirmek için acele ediyorum yanımda uzakta olan kaynımın kızı var ve ben eşatpımı yapamamıyorum hep bozuluyor ve ayakkabımın içine yeşil fidanlar beliriyor onları çıkarıp toprağa dikiyorum sonra ayakkabımı ıslak giyindim giderken de kapı yerine camdan dışarı çıktım


arifselim
Allah’ın izniyle böyle bir rüya gören kişinin çevresinin de desteği ile işlerini büyütür ve kazancı artar. Aynı zamanda böyle rüya görenlerin aile ve akraba ilişkilerindeki pürüzler de ortadan kalkması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


MERAK EHLİ
rüyada görülmeyeni görmek ne demek. Şöyle açıklayayım kimseni göremeyeceği bir şey gördünüz. ve sadece bunu bir kaç kişi dışında kimse göremiyor. bunun manası nedir. Bir yerde okudum ama cevap bulamadım .


arifselim
Rüyada hiç görülmemiş bir şeyi görmenin yorumu için ancak o rüya net bir şekilde anlatılırsa belki yorumlanabilir. Bu konuda başka bir yorum yapamayız.


Vuralahmet
Selamun aleykum hocam rüyamda evlendiğimi gelinlikli bir bayan var bayanı görmüyorum kim eski evlilik düşündüğüm bayan var orda ve bana hem kızgın hemde seninle evlenmem iyi oldu gibi davranıyor hayırlara vesile olur inşAllah

Sanki aklım eskisinden yana gibi benimde yüzüm ona dönük öğle bir mutluluk duygusu yok içimde evleniyormuş gibi


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya eğer bilinçaltına yerleşen bazı düşüncelerden dolayı ise zaten bir manası yoktur. Bunun dışında ise evlilik için atılacak adımlara ve güzel gelişmelere alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada veccehtü duasını eksik okumak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, rüyamda terlik satın almak için çarşı dolaşıyorum. eski bir meslek büyüğüm abimi terlik dükkanında terlik satarken görüyorum. Ayağıma lacivert bir terlik deniyorum ama bana çok rahat bir terlik gerekiyor o nedenle biraz daha arayayım diye ayrılıyorum. Yine eski meslektaş arkadaşlarımı da terlik ayarlarken görüyorum, yolda karşılaşıyoruz ve birlikte terlik aramaya, mağaza mağaza dolaşmaya başlıyoruz. Amaç ise çok fazla yürüyeceğimiz bir durum var, onu hatırlayamıyorum şimdi. Rahat yorulmadan yürüyebilelim diye en uygun terliği arıyoruz. Allah hayr eylesin inşAllah.


arifselim
Aleykum selam. Terlik, gören kimse için sevinç, mutluluk ve bereket getirecek işlere alamet eder. Ama terlik almak ise düşülecek önemli bir hataya alamet eder. Bu rüyayı bir ikaz olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tubaaa
Hocam ben dün gece rüyamda greyfurt yiyordum tadı çok güzeldi çok hoşuma gittiği için hiç durmadan yiyordum sonra bir poşetin içinde barlar vardı onlarda gözüme çarptı ama greyfurt yediğim için onlara hiç dokunmadım lütfen yorumlar mısınız


arifselim
Bu hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Özellikle maddi anlamda ve iş hayatında ve aile hayatında yaşanan güzel olaylardan ötürü çok mutlu ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba. bundan yaklaşık birkaç ay önce, çok sıkıntılı olduğum bir konudan ötürü bunalıma girmiştim. ve bir gece pazar gecesi dua ederek uyudum. yarabbi beni bu Dardan kurtar diye. O gece sabaha karşı bir rüya gördüm. rüyamda omuzumun arkasından bir zatın bana seslendiğini gördüm. Kızım diyordu el müteali de, tekrar et el müteali de unutma diyordu. bende o sırada bu kelimeyi tekrar etmeye başladım unutmamak için ve sabah uyandığımda bunu sayiklıyormuşum. tabi sonrasında herhangi bir şey yapmadım. nedir. nedendir. ne yapmam gerekir. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu rüyan son derece hayırlı ve güzel manada yorumlanır. Belkide bu sıkıntıların bitmesine diar bir işaret yada duaların kabulüne dair bir işaret olabilir. Bu isim veya diğer esmaül hüsna isimleri zikredilmesine işarettir.

Rüya tabir ettirmek istiyorum


Kayıtsız Üye
Sevdiğim insan beni istemeye gelecekti.ailem karşı gelmelerine.benim için hayırlı kişi mi değil mi diye istihareye yattım.rüyamda kuzenimi gördüm.annem kızıyordu bana.dışarısi Karanlıkti bir kişi 3 defa Ofladi.camdan baktım kimseyi göremedim.


arifselim
Bu rüya istihare için olumludur diyemeyiz. Zaten olumlu veya olumsuz olduğuna dair uyandığında içine bir his gelir. Bu his daha doğru bir işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmemişse istihareyi bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Bir spor salonunun soyunma odasına eşyalarımı toplamak için girdim tam toplayıp dönerken arka kabinde bir kadın bedeninin asılı olduğunu sonra bir arkadaşımın sesinin bana uyanmam gerektiğini fısıldadığını duydum ve uyandım


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin durumunun aksi olarak yorumlanır. Örneğin rüya sahibi zor ve sıkıntılı bir dönemde ise bu sıkıntılarından kurtulacağına, eğer rahat ve huzurlu bir ortamda ise huzurunun kaçacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada büyük güzel bir kuşun eve girmesi ve kıza dönüşmesinin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm. rüyamda kayınvalidemi gördüm. traktörün üzerinde evinin yanından geçerken incir ağacının yanında bir delikanlıyı, kendi oğlu(eşim) zannederek ismiyle sesleniyor ve ” incir ağacındaki yüksek dalı kırmasını istiyor”. genç de söyleneni yapıyor ve incirin uzun olan dalını kırıyor.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya olumlu manalara yorumlanmaz. Çünkü rüyada incir ağacı kesen kişi için kendi bindiği dalı kesmek deyimi kullanılır. Bundan bir ders alınabilir ve Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim bir evli görüştüğüm insan var rüyamda onu görüyorum kalabalık bir yer masasinda yemek yiyor etrafıda kalabalık beni görüyor fakat sadece bakışıyoruz konusmuyoruz daha sonra annemi görüyorum bana zarf gibi duran beyaz üst üste koyulmuş kağıtları gösteriyo ve bunları görüştüğüm kişinin yazdığını soyluyo ne olduğuna bakmamı soyluyo ben gidip bakmıyorum daha sonra beyaz yüzlü kapalı bir bayan bana bakiyo onu görüyorum anneme bu kadının görüştüğüm kişinin eşi olduğunu söylüyorum bayan sadece bana tebessüm ediyo hepsi bu kadar


arifselim
Bu rüya içinde bulunduğun bazı sorunların çözümünü bulacağına alamet eder. Bir karar vermeye ve verdiğin bu kararda isabet ederek seni üzen durumlardan kurtulmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hayırlara gelsin eski iş yerinde tekrar çalışmaya başladığımı görüyorum.böyle çok zor durumlarda ne istersen öyle çalış diyorlar böyle yüksek bir bina en üst katındayız ben aşağıya inmem diyorum.aynı Zaman’da başka bir yerde çalışıyor oluyorum orası biZlede çalışmaya devam et diyorlar.sonra çok sevdiğim bir abim ve yiğenimle kapıdan çıktım kendimi evimizin bahçesinde buldum kendi mi ve iş yerinin minibüsü bizim bahçedeydi.sonra uyandım


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle gören kişinin hayatında meydana gelecek güzel gelişmelere alamet eder. Rüya sahibi önünde sonunda hayalindeki yaşama kavuşacak ve mutlu olacak demektir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annem rüyasında büyük bir kalabalık görmüş hepimiZin elinde tepsiler varmış sonra komşularımızdan biri siyah giyimli annem sormuş bu kalabalık ne diye oğlunun düğünüdür herhalde demiş ama abim evli yorumlarmışsınız bu arada Allah razı olsun


arifselim
Bu rüya evli kimseler için beklenmedik ani, güzel haberler almaya alamettir. Özellikle de maddi anlamda içinde bulunduğu sıkıntılarından kurtulmasına ve geçmişte yaşadığı olumsuzluklardan kurulmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda nir yıl önce ölen kayınpederimin aslında ölmediğini kapıyı açıp ansızın içeriye girdiğini ona sorduğumda ise aslında ölmediğini neler olup bittiğini bana anlatacağını büyük bir sevinç ve özlemle birbirimize sarıldığımızı gördüm


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle gerçekleşmesi istenen hedeflere, isabetli kararlar vermeye ve tedbirli davranmaya alamet eden hayırlı ve güzel bir rüyadır. Her zaman hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda caminin önünde biriyle mesajlaşıyorum. Annemde yanımda. Benim içimde sıkıntı var fakat annem çok mutlu. Babam o sırada evden ikindi ezanını okumak üzere çıkıyor beni mesajlaşırken görüyor kimle konuştuğumu anlıyor (gerçekte de o kişiyi çok seviyor fakat benim kendisiyle muhabbetim yok) ve soruyor :”sadece mesajlaşıyor musunuz”? Annem de yerinden fırlıyor yok yokkk (o kişinin adını zikrederek) kızımı günde 15 kez arıyor diyor. Bende stres yapıyorum beni ona niye veriyorlar diye…
Bu rüyayı yorumlayabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada bıçaklandığını görmek

arifselim
Bu rüyanın en doğru yorumu kişinin kendi durumuna bakılarak yapılabilir. Genel olarak ise bu rüya gerçek hayatta canının sıkılmasına ve istemediği halde kendisine bir şey yaptırılmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
04.01.2017 gecesinde bir rüya gördüm hayır olur inşaAllah (erkeğim)
Sınıf gibi bir yerdeydim yanımda çok iyi tanıdığımı bildiğim fakat kendisini çıkaramadığım bir arkadaşım var ve birde bayan bir hoca var galiba açıktı ve dişleri çirkindi yaptığı derse katıldım ve bu durum hoşuna gitti bu sırada kapı açıldı içerden bir kız grubu geldi ve hocaya meyve yedirdiler kızlardan bir tanesi dikkatimi çok çekti ve hocanın hasta olduğunu iyileşmesi için meyve yedirdiklerini söyleyip gittiler ardından hoca bana döndü ve dediki derse katılınca nasıl da güzel oluypr gördün mü dedi bende hocam 3 haftadır geliyorum ve derse katılıyorum arkadaşımda buna şahittir dedim daha sonra benden bir hadis söylememi istedi bende biraz düşündükten sonra başladım
Rasulullah (sav) buyurdu ki: kişi şu beş şey gelmeden beş şeyin kıymetini bilmeli
Hastalıktan önce sağlığın
Ölümden önce hayatın
Derken hoca sözümü kesti yanlış oldu önce
Ölümden önce hayatın diye başlamalıydın dedi
Sonra uyandım
Selametle


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar psikolojik olarak yorumlanır. Bu rüya eğitim görenler için yoğun öğrenim sürecinin bilinçaltındaki yansıması olarak kabul edilebilir. Ayrıca hedeflerini gerçekleştirmek için çaba harcadığına alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler
Rüyamda bir adam ve bir genç vardı bunlarla bir kuyu benzeri ama derin olmayan bir deliğe girdik bir tüneleçıktık bu tünelden emekleyerek yürüdük ve küçük bir oda gibi bir yere çıktık yanımızdaki adam burası Hz Ali rad kabri olduğunu söyledi etrafta yılanlar vardı ben bu yılanlar nedir dedim cevap vermeden kabrin sağında bulunan bir kapıdan girdiler bende devam ettim bir eski eve çıktık adam evin bacasından altın toplamaya başladı bütün bacaları dolaştı daha sonra uyandım tekrar uyudum bu defa geniş ama karanlık bir yere çıktım tektim kartımdan bir aydınlıktan beni çalışıyorlardı ben içimden daha hazır degilim diyordum uyandım


arifselim
İyi günler. Bu rüya insanın kendisini zorlaması ve başarıya kilitlenmesi manasındadır. Ayrıca rüya sahibinin kendisini zorlaması ve sıkması yani iradesini kontrol altına alması sayesinde önemli kazanımlar elde edeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada arkadaşının babasını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya tabir ettirmek istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.