Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:58
missa02
Abone

İçeriğinde Şirk Bulunan Kitapları Okumak

İçeriğinde Şirk Bulunan Kitapları Okumak

Kayıtsız Üye
İyi günler, içeriğinde açıkça şirk ve küfür okan kitapları okumak kişi bu şirklere ve küfirlere inanmasa da okuması sebebiyle şirk koşmuş, küfre girmiş olur mu? Böyle şeyleri okumak yahut izlemek kişiyi dinden çıkarır mı? Çok açık bir şekilde cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.

Okudunuz mu?  Beni sevmesini istemediğim istenmeyen bir insandan erkekten dualar ile nasıl kurtulabilirim?

Yorum: İçeriğinde Şirk Bulunan Kitapları Okumak

Ensar
Şirk içeren kitap dergileri okumak bizleri dinden çıkarmazsada küfür içerikli kitapları okumak bizi uçurumun kenarına getirir. Sizi şirke sürekleyecek şeylerden uzak durmak okumamak en güzel bir yöntem olacaktır. Bir örnek verecek olursak bunu içki içenin yanında oturmaya benzetebiliriz. şirk ve yolları tehlikelidir uzak durulmalıdır.

Bu kategoride yer alan Beni başka şehre veya köye gömün diye vasiyet edenin vasiyeti yerine getirilmeli mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçeriğinde Şirk Bulunan Kitapları Okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.