Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:59
missa02
Abone

Zammı Sureyi Bitirmeden Kazayla Rükuya Eğilmek

Zammı Sureyi Bitirmeden Kazayla Rükuya Eğilmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm

Ben kaza namazı kılarken, okuduğum zammı surenin bitimine yakın kazayla ellerim rükuya gitti ve rükuya giderken sureyi bitirdim. Ondan sonra 3 defa Sübhanerabbiyel Azim diyerek namaza devam ettim.

Kıldığım namaz geçerli midir yoksa tekrar kılmalı mıyım? Kaza namazı kılıyordum.

Okudunuz mu?  Günlük zikir yapmak istiyorum ama bi programım yok

Yorum: Zammı Sureyi Bitirmeden Kazayla Rükuya Eğilmek

Ensar
Ve aleyküm selam sevgili kardeşim. Sizler Namazınızı kılmış ve zammı süreye yakın elleriniz rukuya gitsede namaz geçerlidir. Herhangi bir kusur ve olmama olanağı yoktur. Namazınız ı tekrar iade etmenize gerek yoktur. Namazınız geçerlidir.

Bu kategoride yer alan Vicdan azabından kurtulmak için ne yapabilirim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zammı Sureyi Bitirmeden Kazayla Rükuya Eğilmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.