Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:57
fikih
Abone

Kadının Sesli Reklam Yapması Caiz Midir?

Kadının Sesli Reklam Yapması Caiz Midir?

emrenazli
Selamün aleyküm… Şirketimize internet işleriyle alakadar olması için bayan personel aldık. Sosyal medyada sesli ürün tanıtımı yapması gerekiyor. Ancak içime bir şüphe düştüğünden böyle bişiye müsade etmedik . Kadının sesli ürün tanıtımı yapması caiz midir?

Okudunuz mu?  Namaz sırasında gaz sıkıştırması ve ciddi şüpheye düşmek

Yorum: Kadının Sesli Reklam Yapması Caiz Midir?

Ensar
Ve aleyküm sevgili kardeşim. Kadının sesi şu durumlarda caiz değildir. İş için sesini güzelleştirecek ve müşteri çekme bakımından olursa… aksi halde kadının sesi caizdir. Ancak büyük ihtimalle reklamda ses için oynatmış olacağınız bayan sesinin tonunu ve şeklini değiştireceği için caiz değildir.

Bu kategoride yer alan Oje, abdeste ve gusül abdestine mâni midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadının Sesli Reklam Yapması Caiz Midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.