Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çiçekçi Dükkanı Görmek

Rüyada çiçekçi Dükkanı Görmek

BUKLE
hocam hayırlı günler,
rüyamda ailemle bir yere giderken ben hemen gelicem diyip çiçekçi dükkanı arıyorum ve buluyorum da.içeriye giriyorum yeşil orkide dallarının da satıldığını görünce pazarlık yapıp 2 adet 50 TL den alıyorum.bunların birini iş yeri için diğerini de ev için alıyorum.biri köklü gibi vazoya koyarım diye alıyorum dalları.
sonrasında koşarak aileme yetişiyorum yolda karşılaşıyoruz.yetiştim size diyorum.(annemle baban ayrı )babamla oturduğumuz eski evimize gidiyoruz giderken eski komşularla karşılaşıyoruz laflıyoruz evi gösteriyorum hatta.benim içim içime sığmıyor mutlu ve huzurluyum.annemi görmüyorum abim ve erkek kardeşimle üst kata çıkıyoruz.elimde kasa anahtarlar biri kasa anahtarı aç diyor kar kardeşim abime bende anahtar diyip açıyorum.kardeşim bende olmasına şaşırıyor abim vermişti diyorum.içinde birikmiş paralarımız varmış.kardeşim abime söyleniyor.büyük televizyon istiyorum bende diyor abimde tamam all benimkini diyor.ara bulmaya çalışır gibi bir halim var aralarında kalıyorum tatlı bir gerginlik yaşanıyor.
şimdiden yorumlarınız için teşekkürler hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada Cihad görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada çiçekçi Dükkanı Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Atacağın her adımda, elini uzatacağın her işte mutluluğu ve sevinci yakalayarak bugünden daha huzurlu olacağına işaret etmektedir. Hem aile ortamında hem işte büyük bir sevinç göreceğine, çok seveceğin biriyle tanış olacağına veya var olan kişi ile arandaki bağın kuvvetlenerek daha sağlam temellere oturacağına delalet eder. Karşına çıkacak sorunların üstesinden gelme kabiliyeti kazanacağın gibi güvendiğin kimselerden de alacağın yardımla bunu pekiştireceğine işarettir. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Bu kategoride yer alan Rüyada cin görüp korkmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çiçekçi Dükkanı Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.