Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ayak Kesilmesi Görmek

Rüyada Ayak Kesilmesi Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Hocam kaç gündür bu ve buna benzer rüyalar görüyorum ama rüyamda mutlaka izlediğim filmler vs oluyor acaba bilinçaltı mı. İlkinde sevdiğim ve ailesi sandala biniyorduk kasırga geliyordu beni uçuruyordu nefes alamıyordum uyandım ama dediğim gibi mutlaka izlediğim filmden kesitte oluyordu. Bugünde sevdiğimin sözlüm aslında yine bir diziden karakter ayağı kesiliyordu. Sonra o sözlüm olmuş oluyor. Ayağı yok oluyordu. Sözlüm de asker. Bende diyordum ki bu senin işine zarar verebilir ayağını geri diktirme şansımız falan var mı diyordum. Kucağıma atlıyordu kucağımda bebek taşır gibi onu taşıyordum. Sarılıp duruyordu bana.

Okudunuz mu?  Rüyada Aile Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Ayak Kesilmesi Görmek

Tohat
Merhaba. Tahmin ettiğin üzere bu bilinç altı rüyalarıdır. Etkilenilen rüyaların rüyada görülmesi olasıdır. Bu nedenle bu tür rüyaların tabiri olmaz. Allah en iyisini bilendir tabi.

Bu kategoride yer alan Rüyada aslan görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ayak Kesilmesi Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.