Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Üstüne Kuma Gelmesi

Rüyada Üstüne Kuma Gelmesi

Erl
Selamün aleyküm hocam, ben 7 aylık evliyim ve 29 yasındayım. Ellhamdülillah iyi giden bir evliliğim var. Rüyamda eşim üzerime kuma getiriyor. Düğün yapılıyor ama orada kızı daha görmüyorum hiç. Gerdek için yatakları hazırlandığını görüyorum. Ertesi gün ilk defa kızla karşılaşıyorum. Yanıma geliyor, tebessümle kumanım ben senin diyor. Ben orada başlıyorum kızmaya, sen nasıl bir kadınsın, nasıl böyle bir şeyi kabul edersin diye. Oda ama bebeğiniz olmuyor diyor (çalışıyorum ve bebek düşünmüyoruz daha). Bende çoğu kişinin çocuğu olmuyor ve Allah belki bizi başka şekil mutlu edecekti diyorum.
Sonra eşim geliyor ve kıza kendini evinde hisset, kimse bir şey demez ve kimse bu evliliğe karşı değil demiştim ama bu durumda tabiki zor gibisinden bana laf atıyor.
Ben orada bağırmaya, ağlamaya başlıyorum ama sesim kısık fazla sesim çıkmıyor, yinede dediklerim anlaşılıyor.
Hakkımı helal etmiyorum falan diyorum. Tam yüzüğümü çıkarıp atacağım esnada uyandım ve uyandığımda ağlamaklıydım.
Bu rüyanın yorumu acaba ne olabilir?

Okudunuz mu?  Rüyada tayt giymek

Yorum: Rüyada Üstüne Kuma Gelmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Kişinin durumuna bakılır. Eğer rüya sahibi aklını bu tür şeylerle meşgul ediyorsa bundan kaynaklı olduğu kabul edilir. Değilse kumanın gerçekte kadına zor bir imtihan olarak bilinmesinden dolayı sıkıntı ile karşılaşmak olarak yorumlanmaktadır. Genel olarak maddi yönden göreceğin bazı zorluklara delalet etse de üstesinden geleceğin sıkıntılar olacaktır. Allah en iyisini bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada terk eden eşini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Üstüne Kuma Gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.