Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:21
sizden09
Abone

Kapanan Kulak Delikleri Gusle Engel Mi?

Kapanan Kulak Delikleri Gusle Engel Mi?

sour
Küpe takmıyorum ama kulaklarım delik. Ömür boyu da kullanmayı düşünmüyorum. Sürekli de kapanıyorlar. Ama kendiliğinden mi yoksa egzamadan mı bilmiyorum. Sürekli egzama yüzünden yara oluyorlar. İğneyle her seferinde açıp öyle gusül alıyorum. Bunu bıraksam sadece ovalasam da kapansalar artık olur mu? Bıktım çünkü

Okudunuz mu?  Flood ne demek ?

Yorum: Kapanan Kulak Delikleri Gusle Engel Mi?

Ensar
Gusül almak için tekrar tekrar açtırıp öylece gusül almanıza gerek yoktur. Yara olan kulağınızı sadece ovalayın yeterlidir.

Bu kategoride yer alan Mürted olanın tövbeleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kapanan Kulak Delikleri Gusle Engel Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.