Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:31
missa0
Abone

Karıncalar Evi Bastı Büyü Mü Var?

Karıncalar Evi Bastı Büyü Mü Var?

karincalar
7 yıldır aynı dairede oturuyorum ve hamile olduğum yıl ilk defa karıncalar evi bastılar ve direkt banyoya gidiyorlar kirli sepetine ve sadece benim kirlilerimde geziniyorlar eşiminkine dokunmuyorlar. doğum yaptım bir anda karıncalar gelmediler yok oldular. hikmeti nedir büyü mü acaba dedim çünkü 2 aylık hamileyken siyah bir karartı karnımı yumrukluyordu düşürmeye çaslışıyordu bebeğimi beni Allah izin verseydi öldürecekti…

Okudunuz mu?  Kelimei şehadetin ingilizce anlamı

Yorum: Karıncalar Evi Bastı Büyü Mü Var?

Ensar
Bu tür doğal olan olayları büyüye bağlamamalı , sizler Allah cc ye duada bulunun. Büyü yapılabilir ancak bizimde büyülere karşı önlem almak için kendinizi koruma altına alıp muavezeyen felak nas sürelerini okuyun.

Bu kategoride yer alan Müslüman mezar taşları hangi yöne bakar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karıncalar Evi Bastı Büyü Mü Var? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.