Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:32
missa0
Abone

Zina Yapılan Ev İle Zina Yapılmayan Ev Arasındaki Fark

Zina Yapılan Ev İle Zina Yapılmayan Ev Arasındaki Fark

Kayıtsız Üye
Zina yapılan ev zina yapılmayan ev arasında fark varmıdır yani kirli olma gibi söz durumu varmıdır?


Yorum: Zina Yapılan Ev İle Zina Yapılmayan Ev Arasındaki Fark

Ensar
Buna örnek olarak lağam içerisinde çalışan diğer yandan Güzel kokular içerisinde çalışılan dükkan nasıl bir olmazsa elbette zina haram yolla zaman geçirilen evl’e zinasız içerisinde Allahın anıldığı ev bir olmaz. Allahı anılan evde bereket huzur olur. Zina edilen evde ise Allah muhafaza huzur bereket şeytan eksik olmaz buda ev değil harabe olarak gösterilir.

Bu kategoride yer alan Uykuda her iki ayağının altının kınalanmış olması nasıl yorumlanır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina Yapılan Ev İle Zina Yapılmayan Ev Arasındaki Fark Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.