Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
missa04
Abone

Babam Bana Vuruyor

Babam Kedime Vuruyor

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Çok uzun süre önce sokakta kutunun içinde gözleri kapalı bir yavru kedi bulduk besledik 2 tane yavrusu oldu. Ara sıra bizimkileri kızdırıyor bilmeden ve bizimkiler hafif hafif vuruyordu ben kızıyordum. 🙁
Bugün halıya tırnaklarını geçirdi diye yavru kedinin kafasına vurdu. Sert vurdu bana vursa acır şekilde.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz Hz Muhammed ile ilgili vaazlar

Ben de çok yanlış bir şey yaptım. Asi davrandım. En son sinirimi atmak için su şişesine vurdum. Babam da ayağa kalktı bana vurmak için ancak kolu rahatsız ve vuramadı.

Bağırış çağırış oldu. Ben pişman oldum bu şekilde davrandığıma.

Ama babam bu şekilde davranırsa ne yapacağım?
Annem de arada vuruyor

Okudunuz mu?  Nasıl ne zaman ve nerede Dua edilir?

Yorum: Babam Bana Vuruyor

Ensar
Anne Babanıza karşı asla gelmeyin ve onları kırmayın sizi şirke ve küfre harama davet etmedikçe anlara güzel muamelede bulunun. Babanız muhakkak yaptığı şeyin hayvana vurmanın yalnış olduğu kanaatine varacaktır. Muhakkak onlarda sizin kötülğünüzü istemezler. Allah sizi Anne ve Babanıza bağışlasın sizler her ne olursa olsun Anne ve Babanızın sevmeyeceği şeyleri yapmayın.

Okudunuz mu?  Bilerek yalan söylemenin keffareti nedir?

Babam hep bana vuruyor

Bu kategoride yer alan Meni, mezi veya vedi bulaşmış elbiseleri çamaşır makinesinde yıkamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam Bana Vuruyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.