Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
missa04
Abone

Çevrimdışı Oyunlarda Hile Yapmak

Çevrimdışı Oyunlarda Hile Yapmak

Kayıtsız Üye
Biliyorum okudum bu soru zaten paylaşılmış ama emin olamadım… Bir oyun var ve kilitli olan kısımlar parayla satılıyor ben gidip internetten o kilitli olan kısımların açılmış halini bedava indirsem bu kul hakkı olur mu ?

(o kadar içime oturdu heveslendim ki belki sizlerden net cevap görürsem ona göre hareketim netleşebilir)

Okudunuz mu?  Türkçe sohbete başlama duası

Yorum: Çevrimdışı Oyunlarda Hile Yapmak

Kayıtsız Üye
bence yapma Allah kul hakkına girenleri sevmez ve Allah kul hakkına girenleri affetmez . sen beni hiçkimse görmüyor zannedebilirsin ama Allah herşeyi görür . Yanındaki melekler hesabına yazar. Benden söylemesi

Bu kategoride yer alan Hz İbrahimin Kıssası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çevrimdışı Oyunlarda Hile Yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.