Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Evlendiğini Görmek

Rüyada Evlendiğini Görmek

ezgi9696
Selamın Aleyküm hayırlara vesile olsun rüyamda annemin kuzeninin oğlu ile evlenmişiz kğndi evimiz yerine baba tarafından bir akrabamın evinden gelin çıkıyorum.Rüyamda evinnden çıktığım akrabam gerçekte birkaç ay önce kızını evlendirmişti.Evlenme anımı görmedim sadece evden çıkıyorum .Üzerimde gelinlik yok fakat düğünlerde giydiğimiz gelinlik yerine geçen yöresel kıyafet var.Başımda da duvak falan yoktu.Müzik sesi veya davul zurna sesi var mı tam anımsayamıyorum ama galiba yoktu.Evlendiğim kişinin elini sıkı tutmuşum etrafımızda insanlar var sanırım alkışlıyorlardı ben çok gururlu başım dik evlendiğimiz akrabamla el ele yürüyoruz.Sonra bir arabaya bindik o an evlendiğim kişi yerine arabada annemle babam vardı.Babam arabayı çalıştırdı dar ve engebeli bir yoldan geçemediğimizi hatırlıyorum sanki.Rica etsem yorumlarmısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada eşimin yakın akrabaları ile kavga ettim

Yorum: Rüyada Evlendiğini Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Evli ve hamile olan kimselerin böyle bir rüya görmeleri haklarında hayırlı olabilecek kısmetler görebileceklerine ve bundan mutluluk duyacaklarına işaret etmektedir. Bekar koksenin böyle bir rüya görmesi ise iş hayatıyla, ilgilendiği işler konusunda başarı göstereceğine, çevresindeki insanları daha gerçek anlamda süzerek niyetlerini anlayabileceğine işaret etmektedir. Her iki durumda da rüya sahibin karşılaştığı olaylar karşısında sabır gösterip ve mücadele edip üstesinde gelmeyi bilecek güçte olabileceğine işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Evlendiğini Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.