Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yaya Geçidi Görmek

Rüyada Yaya Geçidi Görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda bir yaya geçidinin önündeyim karşıdan karşıya geçmem gerek öncesinde tam karşıya geçecekken bir araba hızla yoldan geçmiş gibi ve ben arabalar yol vermez diye geçmeye cesaret edemiyorum. Sonra bir bakıyorum arabaların hepsi yaya geçidinin önünde durmuş ve bana yol veriyor şaşkınlık içinde yola bir adım atıyorum ve yaya geçitinin önünde arka arkaya bir sürü arabalar durmuş benim geçmemi bekliyor. Baya şaşırıyorum bizim halk yayaya nasıl yol verir diye sonra bir bakıyorum az önce tek başımayken şimdi sağımda solumda benimle birlikte karşıya geçen insanlar var. Kimi çok hızlı yürüyor kimi yavaş yavaş. Bende arabadakiler sabırsızlanmasın diye hızlanıyorum ve tam karşı tarafa ulaşıyordum ki uyandım. Ama Karşı tarafa tam geçtim mi emin değilim…yorumlarsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada yıkılan bina ve eski kulübe görmek

Yorum: Rüyada Yaya Geçidi Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ayağını sağlama alarak her şeyin yoluna girmesini ve zamanın gelmesini sabırla beklediğine, işler rayına oturduğunu görüp lehine sonuçlanınca onundeiki tüm engellerin ortadan kalkacağını ve rahatça adım atacağını işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada Yağmur Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yaya Geçidi Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.