Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:20
sizden09
Abone

Bir şeyin Olmayacağını Hissetmek O İşin Olmayacağının İşareti Midir?

Bir şeyin Olmayacağını Hissetmek O İşin Olmayacağının İşareti Midir?

Vasat
Öyle midir, yani bir şey istedik ama olacağına dair bir ümit yok içimizde. Bu o işin olmayacağına bir işaret mıdır? Yoksa şeytanın vesvesesi mıdır?


Yorum: Bir şeyin Olmayacağını Hissetmek O İşin Olmayacağının İşareti Midir?

Elaa94
Onu sadece Allah bilir.
Dinimiz ümitsizliğe kapılmamamız gerektiğini söylüyor; Ol dediğinde olduran Rabbimiz var. Bence öyle hisler geldiginde tam aksine daha da dua etmeliyiz, Rabbime yalvarmaliyiz.
Mesela "Yâ Semi Celle Celalühü" zikrini günde 180 kere oku kardeşim, sanirim hayirlisiyla güzel haberler almak için zikirlerden biri.

Okudunuz mu?  Anneye yalan söylemek.

Tabiiki bir şey olmuyorsa yinede, mutlaka hayir vardir. Ancak ümidi asla kaybetmemeliyiz ve daima Rabbime dua ve sükür etmeliyiz..

Allahım hayırlısı ile hayırlı ferahlıklar nasip eylesin.

Bu kategoride yer alan Bir Günahtan Vazgeçmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir şeyin Olmayacağını Hissetmek O İşin Olmayacağının İşareti Midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.