Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:18
sizden3
Abone

Evlendim Mutsuzum Ve Pişmanım

Evlendim Mutsuzum Ve Pişmanım

zeugma
Merhaba arkadaşlar Ben evlenip Almanya’ya geldim düğün olasıya kadar her şey güzeldi düğün oldu kabuslar başladı Almanya’ya geldim annen şunu dedi yengen bunu dedi düğün istediğimiz gibi olmadı sürekli annemi eleştirmeler oldu annem bir şey yapmadı onlar Almanya usulü düğün istediler ailemin pek imkanı yoktu onlar zengindi bizimde zengin gibi davranmamızı istediler olmayınca kötü oldular eşim ailemle görüşmüyor ailem arıyor ama açmıyor bebeğimiz oldu annem bebek elbisesi gönderdi bir kaç kez bide para gönderdi bebek için elbiseleri kimsesiz çocuklara verdiler parayı istemediler benimde onlarla görüşmemi kesmemi dolaylı yoldan hem annesi hem karım istiyor çocuğum var diye katlanıyorum ayrılmak çözüm mü sizce

Okudunuz mu?  Cennete girme özellikleri nelerdir?

Yorum: Evlendim Mutsuzum Ve Pişmanım

misafir1
bence ayrılmak da çözüm değil, ayrılmamak da çözüm değil. diri dirayetli olmak çözüm. diri dirayetli kavi durun, elinizin altındakileri yiyin, gözünüzün önündeki fırsatları nimetleri kovalayın, gönlünüzü eğleyin yapıcı olun diyecem de nasıl oluyor ben de bilmiyorum. bunun için doğru pozisyon alacaksınız, hep tepede ve müstağni olacaksınız. bu da ancak kullukla mümkün olur. namaz kılacaksınız demiyorum, tabi namaz kılacaksınız ama minnetsiz olup mahkum da olmayıp, kıymet de bileceksiniz. uşak olmadan güzel ahlaklı olacaksınız, güzel ve yapıcı davranacaksınız. ne bileyim öyle işte, Allah yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken örtülü olmak şart mı örtülü olmaz isek zararı var mıdır?

Yorum: Evlendim Mutsuzum Ve Pişmanım

Kayıtsız Üye
Evlendikten sonra iman sağlık huzur önemli olan

Bu kategoride yer alan Bilal bin rebah eşi varmıydı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlendim Mutsuzum Ve Pişmanım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.