Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:14
sizden91
Abone

Niyette Şirk Nedir

Niyette Şirk Nedir

talihli1
Selamün aleyküm dostlar ben sizlere bişey soracaktım
niyette şirk nedir
birkaç haftadır kafamı kurcalayıp bitirdi
olay şöyle kuzenim büyük teyzemin evine gittiğinde namaz kılmasını bilmiyor ve olay şu şekilde oluyor.Eniştem ile beraber namaza dururlar ve şöyle niyetleniyor. ben bunu onun için kılayım dedi şirkemi düştü ve bunu beni ayıplamasın diye söyledi .

Okudunuz mu?  Bilgisayarda, playstation, telefon vs. larda oyun oynamak günah mıdır?

Selamün aleyküm dostlar ben arkadaşım adına bir şey sormak istiyorum kendisi namaz kılmasını bilmiyor ve amcasıyla beraber namaza duruyorlar.Allah rızasını gözetmeksizin başka şekilde niyetleniyor ve şöyle diyor ben bunu onun için kılayım dedi bu itikatta şirkmi oluyor kafasını çok kurcalıyor bu konu acill cevap verirmisiniz

Okudunuz mu?  Namaz kılmak zor geliyor ne yapmalıyım

Yorum: Niyette Şirk Nedir

Ensar
Sevgili kardeşim din ile alay etmek basite alma sözlerini sarf etmek asla kabul edilir bir şey değildir. Yapılan şeyin cahillikten olduğu kanaatindeyim inşaAllah bu şirk değildir ancak arkadaşınıza bolca istiğfar etmesini söyleyin birdaha böyle alaycı sözlerde bulunmasın Allah af etsin.

Bu kategoride yer alan İhtilam olma yaşı nedir? Nasıl ihtilam olunur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Niyette Şirk Nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.