Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:14
sizden91
Abone

Turizm Mesleği Caiz Mi

Turizm Mesleği Caiz Mi

Ugur
Ben 28 yaşında evli 2 çocuk babasıyım.bu zamana kadar hep dilde Müslüman olarak yaşadım.Fakat içime bir ateş düştü ve 5 vakit namaza başladım, sürekli oruç tutmak namaz kılmak istiyorum.Aklımda bazı sorular var.Ben turizm sektöründe çalışıyorum ve kendimi buna göre yetiştirdim. 3 tane dil biliyorum. bir çok dilde kendimi ifade ediyorum fakat içimde büyük huzursuzluk başladı. Acaba benim yaptığım iş günah mı.Sonuçta büyük bir çoğunluk Hristiyanlara hizmet ediyorum.onlar su gibi alkol tüketiyor.Ne yapmam lazım.Sizce işi bırakmalı mıyım. Yapacak hiçbir şey aklıma gelmiyor.Ne yapacağım içim çok huzursuz.

Okudunuz mu?  İç hastalıktan ya da dermansız hastalıktan ölen gerçekten şehid m oluyor?

Yorum: Turizm Mesleği Caiz Mi

Ensar
Sizler namazlarınızı, gerekli olan dini vacibelerinzi yapın bundan da asla vaz geçmeyin, işiniz olan turizme de devam edin, sonuçta o kişiler alkolü sizinle oturup içmiyorlar, sizde onlara katılmadıkça Allah ‘ın izniyle bir sorun yoktur. Ancak şunu da hatırlatayım ki varsayalım ki oturulan yerde içki içiliyor ve sizde onlarla oturuyor sanız bundan sakınmanız gerekir sizin onlarla bu şekilde oturmamız asla caiz değildir.

Bu kategoride yer alan Öfkeyi yenmek ve sabırlı olmak için ne yapmak gerekir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Turizm Mesleği Caiz Mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.