Anasayfa
10 Nisan 2023, 10:02
sizden91
Abone

Ders Yapmamak Günah Mı

Ders Yapmamak Günah Mı

turk1ye
Selamun Aleyküm.Ben lise son sınıfa giden bir kardeşinizim.Bu dönemlerde okula gidemediğimiz için öğretmenlerimiz bizlere programlar veriyor ve onları uyguluyoruz.Benim sorum ise şu bir gün pek çalışmadıysam diğer gün olan çalışmalarımın bir kısmınıda oraya ekliyorum yani bir yalana başvurmuyorum sadece o günün boş kaldığını düşünüp başka gün çalıştığımı oraya yazıyorum.Bu konu aklıma takıldı ve sizlere sormak istiyorum.Acaba günahı varmıdır? ALLAH Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Bir kimse bize biri hakkında kötü birşey söylese ve bizde bu sözler üzerine cevap verirsek kul hakkı olurmu?

Yorum: Ders Yapmamak Günah Mı

Ensar
Bu durum elbette sizler için günah değildir içiniz rahat olsun, ancak bilindiği üzre zor zamanlardan geçiyor ve eğitimi de aksatmamak gerekir. Biryere varmak istiyorsak öğretmenlerimizin bize vermiş oldukları vazifelere birebir uymamız bizim çıkarınadır. Sonuçta öğretmenler bizim geleceğimizi inşa etmek için varlar bizlerde bu kıymeti bilerek davranmalıyız. Kalın sağlıcakla

Bu kategoride yer alan Namazda türkçe konuşmak ikilemde kaldım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ders Yapmamak Günah Mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.