Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
missa01
Abone

Haklı Olduğum Halde Uzun Süredir Ettiğim Beddua Yerini Bulmuyor

Haklı Olduğum Halde Uzun Süredir Ettiğim Beddua Yerini Bulmuyor

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Bazı insanlardan haksız yere çok zulm gördüm halada görmekteyim artık yoruldum çok ve danışcak kimsem kalmadı. Islah olmaları için dua ediyorum ve olmuyorlar sa onları kahreyle Allahım diyorum yine de düzelmiyor. Tevbe ediyorum dua ediyorum zikrediyorum dayanamayıp beddua bile ediyorum mazlumun bedduası tutar deniyor neden tutmuyo? Canıma kıycam artık katlanamıyorum. Araştırdım herşeyi denedim tutmuyo. Malıma namusuma hayatıma göz koymuşlar yıllardır dayanıyorum. Ümitsizlikten ibadetlerim geriledi çünki artık düzelmeyecek diye düşünüyorum. Boşuna ağlıyorumherkesin bahsettiği ilahi adaleti ben niye göremiyorum. neden hak ettiklerini yaşamıyorlar bunuda geçtim neden ben artık buinsanlardan emin olamıyorum. günlerce secdede ağlıyorum neden muhafaza edilmiyorum. öbür dünyada çeksinler o zaman diyorum Allah’a havale ediyorum ama hala çok mutlular ve zulm ediolar

Okudunuz mu?  İslâm'a göre gerdek gecesi cinsel ilişki nasıl yapılır

Yorum: Haklı Olduğum Halde Uzun Süredir Ettiğim Beddua Yerini Bulmuyor

Ensar
Kardeşim sabredin ve Allah’a dua da bulunun. Başkalarının size etmiş olduğu haksızlık ve zulüm elbette onlara kar kalmayacaktır. Bu Dünyada olmasada muhakkak ahirette hakkınız olan size verilecektir. Beddua etmekten sakının beddua etmeyin. Eziyetlere karşı sabrermeniz ve Allah’a duada bulunmanız sizi daha iyi yerlere getirecektir bundan asla kuşkunuz olmasın. Sizler Allahın rızasına uygun bir yaşam sürdükçe muhakkak size olmadık kapılar açacaktır bekleyin ve görün.

Okudunuz mu?  Haccın farzları nelerdir?

Yorum: Haklı Olduğum Halde Uzun Süredir Ettiğim Beddua Yerini Bulmuyor

Kayıtsız Üye
Daha ne kadar sabretmem gerekiyor diye düşünüyordum. ağlamaktan gözlerim kurudu. istesemde ağlayamıyorum bazen misafirlikte birden ağlamaya başlıyorum😣 intihar etmekten vazgeçemiyormm


Yorum: Haklı Olduğum Halde Uzun Süredir Ettiğim Beddua Yerini Bulmuyor

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm kardeşim. Beddua etmeyin. Beddua edene geri dönüyor diyorlar doğru yaşadım. Sabırla Allah’a havale edin. Allah her şeyi gören bilen işitendir. İntiharı asla düşünmeyin. Sabır sabır sabır. Sabırda acele etmeyin . Acele ederseniz sabretmiş olmazsınız. Ama mutlaka ne görmek duymak istiyorsanız yıllar sonra duyuyorsunuz bende sizin gibi intiharı falan düşünmüştüm .Allah korusun hayatta kendinden başka değerli bir şey yok. Herkes hesabını kendisi verecek. Onun için sabret ve gör.
.

Bu kategoride yer alan Birine iftira attım ve çok pişmanım. ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haklı Olduğum Halde Uzun Süredir Ettiğim Beddua Yerini Bulmuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.