Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:42
missa0555
Editor

Kendi Ruhuna Dua Okumak

Kendi Ruhuna Dua Okumak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben Yasin veya başka dualar okuyup "Allah’ım kendi ruhum için. Bu okuduklarım inşAllah bir gün öldüğümde karşıma çıkar" diye niyet ediyorum. Sonra yine okuyup ayrıca şehitlerimize tüm ölü Müslüman kardeşlerimizin ruhlarına da armağan ediyorum. Ayrı ayrı okumakla hata mı ediyorum. Bir insan kendi ruhuna ailesinin ruhuna yaşarken armağan edebilir mi.. hata yapıyorsam doğrusu nedir

Okudunuz mu?  Ruhani bir varlık görüyorum

Yorum: Kendi Ruhuna Dua Okumak

FurkanAydn
niye hata olsun? dua ediyosun sonuçta bu güzel. umarım kabul olur. ruhuna niye dua armağan edemeyesin? ruhun yaşadığın sürece bedeninle beraber sonuçta.

Bu kategoride yer alan Ezan okunurken yemek yenilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendi Ruhuna Dua Okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.