Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Adet Kanının Yatağa Bulaşması

Adet Kanının Yatağa Bulaşması

Kaygılı üye
Adet kanı değmiş kocaman bir döşeğim var. Değen kan miktarı da el ayasını geçmeyecek kadar az ( hatta tabiri caiz ise mercimek kadar) . Şimdi ben bu döşeği sildim ama içim içimi yiyor. Yıkamam şart mı( sadece bulunduğu bölgeyi)?
Ayrıca bu yerde okumuştum. Necis olan yerde yatınca eğer terlersen necis sana bulaşır diye.
Eğer ben bu döşeği yıkamaz isem üzerine alyez yahut kalın bir örtü serersem aynı şey geçerli midir?

Okudunuz mu?  İmam nikahıyla gizlice evlendiğim Eşimden Ayrılmak İstiyorum :((

Yorum: Adet Kanının Yatağa Bulaşması

Ensar
Yatak örtünüzü yıkama fırsatınız varsa yıkayın, yıkama fırsatınız yoksa silmeniz yeterlidir. Sildikten sonra leke kalsa dahi sorun olmaz. Kalın sağlıcakla

Bu kategoride yer alan Adet bitiminde gusül aldıktan sonra turuncu renginde kan geliyor, bu oruca ve namaza engelmidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet Kanının Yatağa Bulaşması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.