Anasayfa
16 Ocak 2024, 19:01
missa03
Abone

Tesettürlü Birinin Açık Fotoğrafını Görmek

Tesettürlü Birinin Açık Fotoğrafını Görmek

Kayıtsız Üye
Arkadaşım tesettürlü ve bana saçı açık bir fotoğrafını atmıştı, bende babama telefonumdaki fotoğraflar kısmına bakmamasını söyledim birkaç kez ama babam baktı ben birkaç kez engellemeye çalıştım ama olmadı Arkadaşıma günah oluyor mu


Yorum: Tesettürlü Birinin Açık Fotoğrafını Görmek

Ensar
Ben ikinizin bayan olduğunu var sayıyorum. Zaten bir bayanın kendisine helal olmayan erkeğe saçı açık görünmesi ve fotoğraf paylaşması asla helal değildir haramdır.
Bayanların kendi aralarında saçlarını görmelerinde bir haramlık yoktur, ancak resim çekilip size atıyorsa, onuda sizin muhafaza etmeniz, kimseye göstermemeniz gerekirdi. Bu durumda siz emanete hıyanet etmiş oluyor, arkadaşınız sorumsuzca davranmış başı açık şekilde size gönderiyorsa bu hal onuda sorumlu kılar.

Bu kategoride yer alan Uyuyunca abdest gider mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tesettürlü Birinin Açık Fotoğrafını Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.