Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:54
missa
Abone

Ceylon çayı Ve Hayvan Kanı

Ceylon çayı Ve Hayvan Kanı

Kayıtsız Üye
Hocam seylan çayını çok seviyorum her gün muhakkak içiyorum.
Geçen gün bu çayların yapımında ceylan kanı karıştırıldığını rengi ve güzel aromasının da bu hayvan kanının bir takım oksidasyon vs… işleme tabi tutulduktan sonra çaya karıştırılmasıyla elde edildiğini öğrendim . Hatta bu çaylara domuz kanı karıştırıldığını dahi söyleyen haberler var internette.
Bana sorarsanız bu haberler doğru gibi. Çünkü 1 tatlı kaşığı çay atsanız üç bardak demli çay çıkıyor. Bizim çaylardan iki yemek kaşığı atsanız anca üç bardak çay çıkıyor . Yani hocam sormak istediğim bu çayları bu durumda içmek caiz olur mu sonuçta bir takım iddialar var?

Okudunuz mu?  Hat sanatında vav harfinin önemi nedir?

Yorum: Ceylon çayı Ve Hayvan Kanı

Ensar
Bu tür bilgiler tamamen kulaktan duyma ve yanıltıcı yazılardan başka bir şey değildir. Çaya kanın karıştırılması sizce sağlam bir bir kaynaksa o çayı içmeyin, içerisinde kan karıştırılmayan çayları tercih ediniz. Bilindiği üzre kan necistir içilmesi caiz değildir.

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin kardeşlik ile ilgili hadisleri nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ceylon çayı Ve Hayvan Kanı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.