Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:53
missa
Abone

Annem Ve Babamla Sıkıntı Yaşıyorum

Annem Ve Babamla Sıkıntı Yaşıyorum

mertkaya
merhabalar ben 14 yaşındayım koronavirüs yüzünden 3 aya yakın bir süredir evdeyim. annem ve babamla sıkıntı yaşıyorum. şimdi bu sabah annem benle konuşmamak için bahane aradı anne anne dedim babamda mert yürü git dedi bende dedimki annemle konuşuyoruz baba –10 dakika sonra– babamla tartıştık annem beni kolundan tutup odaya götürdü beni bana daldı sonra 2 dakika sonra babam bana bir ton laf saydı bana parmaklarımı falan çok kötü yaptı sonra mutfağa gittiler büyüdükçe öküzleşiyor bu dedi.. babam neysede her zamanki haline alışığım bari annemle sorunumu nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

Okudunuz mu?  Haya ile ilgili Hikayeler

Yorum: Annem Ve Babamla Sıkıntı Yaşıyorum

misafir4
güzel kardeşim belki kendinizi çok merkeze koyuyorsunuzdur. mesela benim de yeğenim var gerçi küçük ama, nine çocuğun peşinde gezmez, çocuk ninenin peşinde gezer. veya artık belli bir yaşdan sonra, çocuk büyüklere bakar, onları takib eder, onlara uyar, büyükler ne yapıyormuş der, bir şeyler öğrenir. herkes çocuğun peşinde gezmez. yani yarın bir gün bende küçük bir akrabama bunu söyleyebilirim, ne değişik bir şey oldu diyebilirim ama bunu onu sevmediğim için söylemem veya onunla aramızın bozulduğu anlamına gelmez.

Bu kategoride yer alan Babam bize çok kötü davranıyor ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem Ve Babamla Sıkıntı Yaşıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.