Anasayfa
19 Mayıs 2023, 14:00
missa
Abone

Geceleri Odamdan Sesler Geliyor ?

Geceleri Odamdan Sesler Geliyor ?

Kayıtsız Üye
1.5 yıllık evliyim geceleri geç yatan insanım eşim benden önce uyur geceleri yattığım zaman sanki duvardan biri sürterek geçiyormuş gibi sesler oluyor özellikle geceleri 2.30 3 civarında odada biri yürüyormuş gibi ses oluyor bahçede biri yürüyormuş gibi ses oluyor tam uykuya yöneliyorum sirt üstü yatıyorum beynimde bir ses alıyor hemen gözümü açıyorum Allah’ın kurallarına karşı gelmemeye çalışıyoruz ikimizde ama 1 haftadır tekrarlanan olay beni artık etkiliyor evde namaz kılınıyor kuran okunuyor ama eşim uyuduğu için bu sesleri duymuyor tek duyan benim evlendiğim için başka şehire gelmek zorunda kaldım kendi ailemin evinde de öyle sanki duvardan bir şey iniyormuş gibi ses olmuştu poşet sesi hışırtı tarzı ve sürekli izlendiğimi hissediyorum bu neyin nesi olabilir ?
Rüya değil yalnız .

Okudunuz mu?  Cami bölümlerinin isimleri

Yorum: Geceleri Odamdan Sesler Geliyor ?

Kayıtsız Üye
Merhaba,

Yatmadan önce, Ayetel Kursi OKUMANIZI tavsiye ederim.
21 defada Besmele çekiniz.
KOCANIZLA AYNI saatte uyuyun.

(bu sesler sizin hayal gücünüzde olabilir veya kulaginizda bir sorun olabilir… )


Yorum: Geceleri Odamdan Sesler Geliyor ?

Kayıtsız Üye
Çok ciddi ise psikoloğa git. Onun dışında bu tarz olaylar küçükken çok korkutulduğundan falan kaynaklı. Ne olabilir ki? Gelen sese bak hatta karanlıkda dolaş, korkunu yen. Hiç bir şey olmaz sana.

Bu kategoride yer alan Balık yedikten kaç saat sonra süt içilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geceleri Odamdan Sesler Geliyor ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.