Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:44
Hikayeler
Yönetici

Ecel Gelirse Düşen Uçağa Binmesekte Olur

Ecel Gelirse Düşen Uçağa Binmesekte Olur

Kendinibulanadam
Dini hikaye : " Bir gün bir kişi bulunduğu yerden başka bir yere seyahat edecek. Sabah uyanamamış ve uçağı kaçırmış. Annesi haberleri izliyor ve uçağın düştüğü görüyor. Çocuğuna iyi ki uyanamadın uçak düşmüş diyecek ama oğlunu dürtüyor uyanmıyor. Eceli o gün gelmiş ve o gün ölmüş. Yani düşen uçağa binerek ölmüyor ama eceli o gün olduğu için eceli ile ölüyor.

Okudunuz mu?  Gerçek Dostluk Böyle Olur Hikayesi

Yorum: Ecel Gelirse Düşen Uçağa Binmesekte Olur

gimsangoksel
Ecel dediğimiz hayatın bizim adımıza artık anlaşılan şekliyle devam etmemesi. Kısacası artık nefes alıp vermemeyi kalbimizin çarpmaması, bedenen bu dünyada olmamamız. Vakti ise bir hazine gibi, bugünden bilinse uzun yıllar sonra olacağı bile belli olsa her geçen zaman ve yıl insanı endişeye sevk eder. Ölümün vakti değişmeyecektir ama şekli değişebiliyor. Konu biraz derin mevzuları içerdiği için kader meselesi, kaza meselesi gibi konuları da iyi sindirerek anlamak lazım. Neden? Bugün akciğer kanserinin bir türü tamamen tütün sebebiyle oluşuyor, başka bir kısmı da tütünle alakası yok, bu sigara kullanmayı veya kullanıyorsa içmemek kanser yapmaz içmeyen de oluyormuş sözü nü desteklemez. Dolayısıyla insan mutlaka ölecektir, ama konforlu ölmek hakkı da var.

Bu kategoride yer alan Gerçek Aşk.. gerçek sevgi işte budur... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ecel Gelirse Düşen Uçağa Binmesekte Olur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.