Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:39
sizden1
Abone

Secem (anlamı) ne demektir?

Secem (anlamı) ne demektir?

gülüngüzeli
Merhaba
Benim bir kızım var ve ona SECEM ismini verdik.İlk duyduğumda çok hoşuma gitmişti.Fakat anlamını bulamıyorum.Buda beni oldukça rahatsız ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum.


Cevap: Secem (anlamı) ne demektir?

Desert Rose
secem : yağan ilk yağmur,muş


Cevap: Secem (anlamı) ne demektir?

imam
Secem isminin kokeni nedir?

Okudunuz mu?  Ahiret Gunu biz insanlar Allah C.C. gorebilecekmiyiz...?

Cevap: Secem (anlamı) ne demektir?

rana
bence araştırmadan soruşturmadan sadece kulağa hoş geliyor diye isim verilmesi anne ve babanın sorumsuzca davranmasıdır şahsi düşüncem..
isim verilirken araştırmalı, çok önemli, güzel bir anlamı olmalı ve bu çocuğun anne ve babasının üzerlerinde haklarından biri..

Okudunuz mu?  Ahrette kul hakkını ödeme şekli ve miktarı (Üzerinde kul hakkı bulunanların ibadetleri kabul olmaz)

Kayıtsız Üye
Adım secem ismimi ablam televizyondan hocadan duyup koymuş secem ismi kuranda geçiyor ve anlamıda cennete yağan ilk yağmur demek hatta çocuğa secem ismi konulduğunda o haneye bolluk bereket gelirmiş gayet güzel ve anlamlı bir isim bence


Kayıtsız Üye
cennetten düşen yağmur damlası 🙂

Okudunuz mu?  Yapılan bir hayrı eşine anlatmak

Kayıtsız Üye
selam aynen bende secem ismini seneler önce tv de çok değerli bir hocamızdan duymuştum . Anlamı da yazdığınız gibi Cennete düşen ilk yağmur damlası denek . Rabbim bana da 1 kız evlat nasip ederse ismi secem nur zeynep olacak.👪 aminnnnnn.


secem, secem isminin anlamı, secem ne demek

Bu kategoride yer alan Cennet kapılarının ismi nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Secem (anlamı) ne demektir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.