Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:37
Hikayeler
Yönetici

Duanın gücü… yaşanmış hikaye

Duanın gücü… yaşanmış hikaye

ilke
Arkadaşlar bu olay yaşanmış.hatta annem kutlu dogum haftası için gittiği bir programda anlatıldıgını söyledi.

birkaç arkadaş bir kırsala avlanmaya gitmişler.ama ne yaptılarsa tek bir hayvan avlayamamışlar.akşamın geç saatlerinde karınları acıkmış.cevrede ışıgı yanan bir eve gitmişler.evin sahibine durumu anlatmışlar ve keçi satın almışlar.

Okudunuz mu?  Hz. Rumeysa (r.anha)

yalnız kesmesını bılmıyoruz demısler.adam bir yandan keçiyi keserken bir yandan aglıyormuş.sorumuşlar adama:’neden aglıyorsun?Keçini çok mu sevıyordun yoksa verdıgımız parayı mı az buldun?. Adam anlatmaya başlamış.’Oğlum askerde.ve ona para gondermem gerekıyor idi.ama keçimi bugün pazara cıkardıgımda tek bir alıcı bile cıkmamıstı.üstelik ben ne kadar verirlerse versınler razı geip satacaktım.ama alıcısıcıkmadı.eve eli boş ve uzgun bır sekılde dondum.bir yandan da dua edıyordum.Allah ım bana yardım et cıkar yol göster diye…’

Okudunuz mu?  Hz. Musa Kıssası ve Kaderin Sırrı

ve siz geldiniz…

işte arkadaşlar umarım güzel anlatabılmişimdir.sizlerle paylaşmak ıstedım.işte duanın gucu…


Cevap: Duanın gücü…

Hoca
"Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa (takvâ dâiresine girerse), Allah ona sıkıntılardan çıkış kapıları açar. Onu hiç ummadığı yerlerden rızıklandırır.” (Talâk, 2-3)

Allah (cc) ummadığımız yerden rızıklandırı, yeterki takva sahibi olalım. Paylaşım için Allah (cc) razı olsun

Okudunuz mu?  Doğruluk Dini Hikayeler

Yanıt: Duanın gücü…

dilek.k
"Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa (takvâ dâiresine girerse), Allah ona sıkıntılardan çıkış kapıları açar. Onu hiç ummadığı yerlerden rızıklandırır.” (Talâk, 2-3)

Allah herikinizden de razı olsun… Duanız olmassa ne ehemmiyetiniz var diyor rabbimiz … sabredip dua edene heryerde kapı acılır inş.

Okudunuz mu?  İffet (Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanmış bir öykü)

Soru: Duanın gücü…

acizkul562
Allah razı olsun kardes gerçekten güzel bir paylasım 🙂


nurşin
Allahu teala razı olsun Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa (takvâ dâiresine girerse), Allah ona sıkıntılardan çıkış kapıları açar. Onu hiç ummadığı yerlerden rızıklandırır.” (Talâk, 2-3)

Okudunuz mu?  Beyazıd-i Bestami ve Rahip

duanın gücü hikayesi, duanin gucu hikaye, duanin gucu hikayeler

Bu kategoride yer alan Armut Dibine Düşer başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Duanın gücü… yaşanmış hikaye Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.