Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:04

Cennette ibadet var mı?

Cennette ibadet var mı?

Engin
Cennette dünyadaki gibi ibadet etme zorunluluğu yoktur. Ancak isteyen orada da ibadet yapabilecektir.

Ubudiyet, Allah’ın yaptığına razı olmak; ibadet ise, Allah’ın razı olduğu şeyi yapmaktır. İbadet; namaz, oruç gibi belli bir takım şekillerle gösterilir, ubudiyet ise, insanda daimî bulunması gereken bir durumu ifade eder. Bu zaviyeden baktığımızda, insan için cennette ibadet olmadığını, fakat ubudiyet manasının devam edeceğini söyleyebiliriz.

Okudunuz mu?  Küfre girmiş biri müslümanlıktan çıkar mı

Yorum: Cennette ibadet var mı?

Zorunluyolcu
Varsa bu çok güzel bir şey düşünsenize iş hayatı yok seni namazından edecek kimse yok, ne zaman arzularsan o vakit namaz kılıp ibadet edebiliyorsun.

Ama dünya öyle biryer değil


cennette ibadet var mı, cennette namaz varmı, cennette ibadet varmı

Bu kategoride yer alan Kız arkadaşa sarılmak günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cennette ibadet var mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.