Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:32

Aklıma küfrü gerektiren vesveseler geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

Aklıma küfrü gerektiren vesveseler geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

muhabereci
vesveselerden ancak psikiyatrist desteği ve doğal olarak ilaç tedavisi ile kurtulabilirsiniz.Mütemadiyyen dua ve zikir etkili olabilr ancak kesin netice veremez ;Hastalık veren Cenabı Hak devasını da vermiştir:Hekimlerimiz


Cevap: Aklıma küfrü gerektiren vesveseler geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

BERKMAN34
Allah Razı Olsun gerçekten okuduğum bişey yüzünden çok saçma bir şekilde vesveselere kapılmıştım Bu site sayesinde yavaş yavaş kurtuluyorum hatta tamamen kurtuldum diyebilirim… Bi kere vesvesenin şeytandan geldiği şurdan belli ; Genelde vesvese konularını ve sorularını okudum bütün vesveseler cümlesi cümlesine aynı herkesin kalbine gelen vesveseler aynı bu da demektirki bu vesveseler tekbir yerden çıkıyor.. yani şeytandan .. denildigi gibi şeytanın yaptırım kuvveti yoktur ve bu yüzden afamıza takmamıza bile gerek yoktur..şeytanın vesveselerini dikkate alıp kendimizi üzmeyelim 😀 Ben kalbime vesvese doğduğu için Allah a çok şükrediyorum bu sayede 5 vakit namaza başladım gerçekten namaza başladıktan sonra Rabbim el açtığım dua larımın çoğunu kabul etti hamd olsun.. inşAllah ömrümün sonuna kadar devam etmeyi istiyorum …. Allah tekrar sizlerden de razı olsun :))))

Okudunuz mu?  Yabancı Adres Göstererek Yabancı Sitede Ticaret Yapmak Dinen Caiz Mi?

Cevap: Aklıma küfrü gerektiren vesveseler geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

ozan1234
Selamun aleyküm, aklıma dinimle ilgili birşeyi getirdiğimde bir taraftan istemediğim düşünceler oluşuyor Allah (c.c)’a çok dua ediyorum ama bir türlü bundan kurtulamadım yardımlarınızı bekliyorum ….


Cevap: Aklıma küfrü gerektiren vesveseler geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

Desert Rose
< Selamun aleyküm, aklıma dinimle ilgili birşeyi getirdiğimde bir taraftan istemediğim düşünceler oluşuyor Allah (c.c)’a çok dua ediyorum ama bir türlü bundan kurtulamadım yardımlarınızı bekliyorum ….
>

Sedanur kardeşimizin verdiği anakonuyu dikkatle okuyup
imam hocanın verdiği videoyu izlerseniz
konu hakkında yardımcı olacaktır İnşaAllah…
Allah c.c yardımcın olsun….amin.

Okudunuz mu?  Nikahta şahitliğin hükmü nedir?

vesvese, akla gelen vesveseler, Vesveseler

Bu kategoride yer alan Yunus Emre ve Mevlana Alevi midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklıma küfrü gerektiren vesveseler geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.