Anasayfa
3 Ağustos 2021, 16:30
İslam Alemi
Yönetici

Domuz Üretim ve tüketimi !!

Domuz Üretim ve tüketimi !!

İRTiCa__
Röpörtajlardan :
-Bunlara bakmak diğer hayvanlardan daha kolaydır..Ne verirseniz yer..Hatta yavrusunu bile…Bazen birbirlerinin kulaklarını bile yedikleri olur..
-Peki siz ne yediriyorsunuz?
-Fabrikaların,askeriyenin,cezaevinin yemek artıklarını.
-Niçin yemek artığı?
-Hem bol hem de maliyeti çok az..Ayrıca daha iyi besler,hayvanlar yağlı olur.
-Peki bir domuz kaç yavru yapar?
-8,9 iyi bakılırsa 14,15 yavruya kadar çıkabilir.
-Kaç senede bir doğum yapar?
-Ne senesi! Senede 2 ya da 3 kez doğurur.

“Sen hiç yemediğini mi zannediyorsun! Şimdiye kadar bunu yemeyen kalmadı,yiyenler de ölmedi”

“3 ineğe bakmaktansa 300 domuza bakmak daha kolaydır”

“Domuzun kılı diğer hayvanlardan çok farklıymış….bir fotoğrafını çekebilir miyiz?
-Çekmenize gerek yok,bir fırça alıp cebine koyacaksın,al sana domuz kılı..”

“Biz onlara haftada 2 kamyon domuz teslim ediyoruz,gerisini onlar hallediyorlar.Kesimini ve ardından salam,sosis ve sucuk olarak kullanımını ve dağıtımını onlar takip ediyorlar.”

“mamüllerin çoğu salamdı ve zaten salam,domuz eti olmadan mayası tutmaz ve istenilen şekilde bir salam olmazdı!”
-Salam sosis,sığır etinden olmuyor mu?
-Sığır etinden de olur ama sığır eti pahalıdır.Onun için tercih edilmez veya az katılır.Domuz ise zaten çok yağlıdır ve salam için istenilen de yağın fazla olmasıdır..”

Okudunuz mu?  Sözlü mulakat: yazılı sınavda 78 aldım sözlü sınava gelirken lise ve önlizans mezuniyet belgelerini getirilecekmi?

Bu domuzlar nerelerde kullanılıyor?
-Bunlar heryerde kullanılır,kullanılmadığı yer yok ki!..
Bilhassa salam ve sosiste mutlaka vardır..Piyasadaki salam-sosislerin hepsi domuz etindendir..Millet büfeden alıp yiyyor ama bunların neden yapıldığını kimse bilmiyor.Sözde kimse domuz eti yemiyor,ama yemeyen de kalmadı,herkes yiyyor farkına varmadan..

kesimhanede çalışan bir görevli işinden memnun olup olmadığı sorulduğunda:
-Ne memnunu kardeş! bu pis işten kim memnun olur! Millete domuz yediriyoruz..Gerçi yiyyen yesin,isterse köpek yesin fakat adam ne yediğini bilerek yesin! Domuz olduğundan kimsenin haberi yok.Zaten olsa kimse yemezki! Bu yüzden bu işi gizli yürütüyorlar..

Okudunuz mu?  Okula yardım için sadaka parası verilir mi?

Türkiye’de domuz çiftliklerinin bulunduğu bazı iller : İstanbul,Manisa,Burdur,Isparta,Kayseri,Mersin,Bile cik,Eskişehir,Bursa…
Kitabın boş iddialardan oluştuğunu sanmayın..
Gerçek kişilerden gerçek isimleriyle bahsediliyor,ayrıca kesimhanelerden ve salam sosis üreten şirketlerden ve domuz çiftliklerinden birçok fotoğraf var..


Cevap: Domuz Üretim ve tüketimi !!

şaf_ak
< Türkiye’de domuz çiftliklerinin bulunduğu bazı iller : İstanbul,Manisa,Burdur,Isparta,Kayseri,Mersin,Bile cik,Eskişehir,Bursa… >

dikkat etmek lazım malesef insanların para için yapmıcağı pislik yok

Okudunuz mu?  Vefat eden yakınlarımız onlar için ettiğimiz dualardan haberdar olurlar mı?

Yanıt: Domuz Üretim ve tüketimi !!

canan
İnsan her ne kadar yiyip içtiklerine dikat etsede, bilmeden hınzırın mamullerinden yedirenlerden Allah c.c ağır bir şekilde ahirette sorar. Orda hesabını versinler…


Soru: Domuz Üretim ve tüketimi !!

_karaca_
ya herşeyimize bişeyler katıyorlar bu nasıl bir müslümanlık anlamıyorum kendimizi nasıl koruyacağız.bildiklerimizden sakınıyoruz ama ya bilmeden yediklerimiz içtiklerimiz.boşuna ibadetlerimiz huşu içinde olmuyo.Allah cümlemize helal lokma nasip etsin.

Okudunuz mu?  Üzerimizdeki kul hakkını, sahibine değil de bir fakire versek caiz mi?

siyah_zambak
Peygamber Efendimiz (sav) ” Haram belli helal belli şüphelillerden sakının” buyurmuş o halde bize düşen kardeşim yiyip içtiklerimze dikkat etmektir.Mesela kola içmesekte her sucuğu ve salamı yemesekte yaşayabiliriz değil mi?


domuz kaç tane doğurur, domuz kaç ayda doğurur, domuz kaç yavru yapar

Bu kategoride yer alan Ticarette yüzde yüz kar caiz mi? Ticarette kar oranı ve ticaret ahlakı hakkında bilgi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Domuz Üretim ve tüketimi !! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.