Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:07

Allah’ın hakkı üçtür ifadesi doğru mu?

Allah’ın hakkı üçtür ifadesi doğru mu?

ßaran
Allahın hakkı üçtür sözü doğru değildir. Sanki Allah bir insana üç defa hak veriyormuş gibi bir anlam çıkmaktadır. Bununla beraber bu sözü bilinçli olarak kullanmayan kişi inşAllah mesul olmaz.


Cevap: Allah’ın hakkı üçtür ifadesi doğru mu?

HADİE
dinde birçok cümle vardır ve çoğu insan kullanırken aslında günaha girdiklerini anlamazlar bunlardan biride bu cümledir Allahın hakkı sayıya dökülemez ve insan oğlu buna karar veremez

Okudunuz mu?  Mekke-medineye neden gayri müslimler giremiyor?

Allahın hakkı üçtür, Allahın hakkı 3 müdür, Allahın hakkı üçtür ne demek

Bu kategoride yer alan Akşam ezanının hızlı okunması ve kıyametin akşam vakti kopması? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’ın hakkı üçtür ifadesi doğru mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.