Anasayfa
20 Ocak 2023, 5:49
resim
Yönetici

Ya Vedud! Ruhi Sıkıntı Anında Okunacak Dua

Ya Vedud! Ruhi Sıkıntı Anında Okunacak Dua

Hoca
Ya Vedud Ruhi Sıkıntı Anında Okunacak Dua

Ya Vedud! Ruhi Sıkıntı Anında Okunacak Dua

DUANIN OKUNUŞU

Ye Vedud,Ya Vedud,ya Zel arşi’l-Mecid! Ya Mubdiü,Ya Müid! Ya Fe’alün Lİma yürid! Es-elüke bir nuri vechikellezi melee erkane arşik,ve es-elüke bir kudrekilleti kaderte biha ala halkık, ve bir rahmetikelleti vesiat külle şey’in .La ilahe illa ente.Ya Muğisü eğisni..Ya Muğisü Eğisni..Ya Muğisü eğisni..

DUANIN ANLAMI

Ey yüce dost,ey yüce arşın sahibi! Ey yoktan var eden,var ettiğin yok eden Rabb’im! Ey her istediğini yapan Allah’ım!Arşın her yanını dolduran zatının nuru hürmetine,bütün mahlukata hükmettiğin kudretiinin azametine,her şeyi kuşatan rahmetiinin bereketine,senden istiyorum.Senden başka İlah yoktur.Ey çaresizlerin yardımına yetişen Allah’ım bana yardım et.

Okudunuz mu?  Ayetli Duvar Kağıtları (Wallpapers)

Kaynak :Duların esrarı -İlmihal ve dualar


Cevap: Ya Vedud! Ruhi Sıkıntı Anında Okunacak Dua

Ziyad Şafi
Hocam alıntı yapıp kendime sakladım…hakkınızı helal edin !
Allah razı olsun 🙂


Yanıt: Ya Vedud! Ruhi Sıkıntı Anında Okunacak Dua

yasmin251
çok güzel bir dua! geçen hafta işyerimde huzursuluk vardı tesadüfen bu siteyi buldum. Geçen haftadan beri okuyorum. Çoook faydasını gördüm!
Rabbim Hepimizi kötülüklerden, fitne ve fesattan korusun!

Okudunuz mu?  Peygamberimizin doğduğu ev resim

Soru: Ya Vedud! Ruhi Sıkıntı Anında Okunacak Dua

sevgiii
Allah c.c.sizden razı olsun çok teşekkür ederim işAllah ezberleyebilirim biraz karışık ama bir yere yazıp okusamda olur değilmi.artık yaş ilerledikçe ezberlemek zor.


İsrâ
eyv. Allah senden razı olsun, her zaman okurum ve çok kisiye de tavsiye etmisimdir bu duayi.

Okudunuz mu?  Alimlerden Güzel Sözler

menzil_guller
Ya Vedüd ölmüş kalblerimizi dirilt.Allah razı olsun inş.


nurya
çok severek ve devamlı okıuduğum dualardandır RABBİM kabul etsin


Kayıtsız Üye
Bu duAnin turkce okunusu varmi Arapça bilmiyorum


Kayıtsız Üye
Hocam Hayirli Ramazanlar,
Bu Ya Vedud duasını Türkçe olarakta yazarmisiniz,maalesef Arapça okuyamiyorum.

Okudunuz mu?  Mum resimleri

Şema
Ruhi sıkıntı halinde okunacak dua

Ya Vedud! Ruhi Sıkıntı Anında Okunacak Dua


Kayıtsız Üye
Ya vedud ismi esler arasindaki muhabbet için okunur mu kaç kez okunmali Allah razı olsun


arifselim
Ya Vedud isminin etkisi olacağı umulur inşaAllah. Bu ismi sık sık edebilirsin. Özellikle namazlardan sonra etmek etkisini arttırır inşaAllah.


Kayıtsız Üye
Efendim, Ben çok kıskanıyorum etrafımı..Bu huyumdan vaz geçmek çok. Zor geliyor Bana… Hangi duayı önerirsiniz? Hürmetler.

Okudunuz mu?  İki (çift) kuş resimleri

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Haset etmek yani bu manada kıskanmakla insan hem dinine hemde dünyasına büyük zararlar verir. İşin aslı olarak en büyük zararı elbette kendisine vermiş olur. Bu manevi hastalıktan kurtulmanın yolları vardır. Bir kaç tavsiye ile Allah’ın izniyle çok rahatlıkla kurtulabilirsin.

Hasetten kurtulmak için dua edilmelidir
Haset eden kimse, sürekli Allah’ın kendi lütfundan vermesi için dua etmelidir. Çünkü O, kendisi için hayırlı olan şeyi verir ve O her şeyi bilendir. (Tefhimül Kur’ân)

Okudunuz mu?  Hz. Muhammed Yazısı

Haset eden kişi kıskançlığının hem dinine hem de dünyasına zararı olduğunu düşünmelidir
Kıskanan kimse bilmeli ki, kıskançlığı dinine ve dünyasına zarar verir; kıskanılan kimseye zararı dokunmayıp, aksine onun hem dünyasına hem de dinine menfaat sağlar. (İhya-u Ulumiddin)

Haset eden kişi kıskandığı kişiyle hediyeleşmelidir
Kıskançlıktan kurtulmak için, kıskanılan kişiye hediye gönderilmeli; nasîhat vermeli; onu medhetmelidir. Ona karşı tevâdu’ (barış) göstermelidir. Onun nimetinin artmasına dua etmelidir. (Kütüb-i Sitte)

Okudunuz mu?  Namaz kılanların resimleri buraya

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam regli döneminde ya vedud okunurmu tesbih çekilirmi


arifselim
Aleykum selam. Allah’u tealanın bütün esması adetliyken de okunabilir zikir olarak çekilebilir. Ya Vedud ismi de okunabilir ve tesbih olarak çekilebilir. Allah kabul eylesin.


Kayıtsız Üye
çok sevdigim bir arkadaşımın sıkıntı si var onun için hangi duayi okumamliyim bide yanlis seyler yapma dusuncesinde sıkıntısından dolayı Allah rizasi için ne önerirsiniz hangi duayi

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin "Ayak İzi"

Ayfer
Merhaba hocam iki haftadır benim büyük sıkıntıların var bir üşümeye başlıyorum sonra titreme sora kendimi kaybedip kendime zarar veriyorum böyle bir atak gibi ilk başlarda besmeleyi uzatarak söyleyebiliyordum birkaç hocaya gittim hala devam ediyor eşimden soğuyorum sürekli bir tartışma halindeyiz ne yapmam lazım

Okudunuz mu?  Anlamlı Karikatürler

Wasp’
Ayetel Kürsi , Felak Nas Amener Resuli İnşirah surelerini bol bol okuyabilirsin,bunları evinde ,evden çıkarken ve girerken oku,isim olarak belirtiyoruz ama Kuran zaten her derde devadır,besmeleyle de sorunlarını aşabilirsin Bakarayla da sen sadece inan ve güven. Abdestli olmaya özen göster bu seni dizginleyecektir , zikir olarak La İlahe İllAllah ve tövbe çekebilirsin.Tartışmalarınızda gönül kırmanın ne kadar kolay olduğunu ama kazanmanında tam tersi olduğunu unutmayınız.Alttan almaya herşeye diretmemeye de gayret edin.

Okudunuz mu?  Siyah Gül Resimleri

ya vedud duası, sıkıntı anında okunacak dua, ya vedud

Bu kategoride yer alan Medine-i Munavvere Resimler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ya Vedud! Ruhi Sıkıntı Anında Okunacak Dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.