Anasayfa
22 Mayıs 2023, 9:21
aile
Yönetici

Erkeğin Giyimi Nasıl Olmalıdır?

Erkeğin giyimi nasıl olmalıdır?

Dava Uğruna
Normal bir kumaş pantolon giyiyorum biraz kiloluyum sanki vücut hatlarım belliymiş gibi düşünüyorum. Bir erkek nasıl bir pantolon giymelidir?


Yorum: Erkeğin giyimi nasıl olmalıdır?

Burak27
Bol ve düzgün olanı çok bol olmadan ama vücud hatlarını belli etmeyen şekilde.

Okudunuz mu?  Saliha Hanımın Faziletleri (hadis)

Daten şeritli Detay..

Kayıtsız Üye
Bir sorum daha var kafamı karıştıran.. mesela zünnar kemeri takmak küfürdür. Her ne niyetle takarsan tak. Ve bir dinin yine böyle bir kemeri var, böyle sadece saten kuşak. (Hani gelinler takarlar ya kırmızı kuşak, onun gibi) ama salkınan bağları yok. Kemer gibi.

Okudunuz mu?  Zaman Tüketen Ev Hanımları

Sorum şu; Abi bazı erkek pantolonlarında iç tarafında saten bir şerit geçiyor belin etrafında. Böyle pantolon giymek harammı? Küfürmü? Hemen hemen her pantolonunmda var ? Yani o kemere benziyor ?

2. ç çamaşırlardada öyle satenden beli saran şeritler var. Onun giymesi caizmi harammı? Abi lütfen sabahtan beri kafamın etini yiyoo

Okudunuz mu?  Bir annenin en önemli görevi Nedir?

Yorum: Erkeğin Giyimi Nasıl Olmalıdır?

muvaffak
Erkek, ipeğin olduğu bir ürün kullanamaz. Aynı şekilde giyeceği/kullanacağı üründe altın türevi malzeme kullanılmamış olması lazımdır. Saten türevi kumaşlarda ipek içeriği varsa giyilmesi ve kullanılması haramdır. Buna dikkat etmelisiniz.


islamda erkek giyimi, kuranda erkek kıyafeti , islami giyim erkek

Bu kategoride yer alan Kadının Kocasından İzinsiz Olarak Evden Çıkabileceği Durumlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkeğin Giyimi Nasıl Olmalıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.