Anasayfa
27 Mart 2022, 18:27
Atasozleri
Abone

Balık baştan kokar atasözünün anlamı

Balık baştan kokar atasözünün anlamı

Hoca
Balık baştan kokar.

Gerek bir aile, gerek bir topluluk ve gerekse bir ülkede baştaki yöneticilerin niyetleri ve tutumları bozuksa o yerdeki her şey de bozuk ve düzensiz olur. Ortada değerini koruyan bir şey kalmaz.

Okudunuz mu?  Ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlağı olur atasözünün anlamı

Cevap: Balık baştan kokar atasözünün anlamı

GÖKŞİN
Bir üst düzey yöneticilerin tutumlarının bozuk ve yanlış olduğu toplumlarda toplumun her alanı bozulur.Bunun tarm tersi olduğunda ise tersi olmaktadır.Baştaki insanın tutumu nasıl olursa ötekilerin de tutumu aynı olmaktadır.


Balık baştan kokar , Balık baştan kokar , Balık baştan koksr

Bu kategoride yer alan At ölür meydan kalır, yiğit ölür şan kalır atasözünün anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Balık baştan kokar atasözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.