Anasayfa
9 Aralık 2021, 18:47
Atasozleri
Abone

Besle kargayı, oysun gözünü atasözünün anlamı

Besle kargayı, oysun gözünü atasözünün anlamı

Hoca
Besle kargayı, oysun gözünü.

Kimi nankör, kötü niyetli, sütü bozuk kimseler vardır ki, hiç de lâyık olmadıkları hâlde sen onlara iyilik yaparsın, onlar da sana fenalıkla karşılık verirler.


Cevap: Besle kargayı, oysun gözünü atasözünün anlamı

GÖKŞİN
Bazı nankör kişiler kendilerine yapılan iyilikleri anlamayarak ve bu iyilikleri karşılarındaki insanlara zararları dokuna bilmekte ve yapılan iyiliklere karşılık nankör olabilmektedirler.

Okudunuz mu?  Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez atasözünün anlamı

besle kargayı oysun gözünü, besle kargayı oysun gözünu, Acele işe şeytan karışır

Bu kategoride yer alan At ölür meydan kalır, yiğit ölür şan kalır atasözünün anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Besle kargayı, oysun gözünü atasözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.