Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:43
Atasozleri
Abone

Çanağa ne doğrarsan kaşığına o çıkar atasözünün anlamı

Çanağa ne doğrarsan kaşığına o çıkar atasözünün anlamı

Hoca
Çanağa ne doğrarsan kaşığına o çıkar.
İnsan harcadığı çabanın, başkalarına gösterdiği tavrın karşılığını ileride görür. Bir işte ne kadar hazırlık yapmışsa o kadar verim alır. İnsan diğer ilişkilerinde de böyledir. İyilik yapan iyilik, kötülük yapan kötülük bulur.

Okudunuz mu?  Endonezya atasözleri

Cevap: Çanağa ne doğrarsan kaşığına o çıkar atasözünün anlamı

GÖKŞİN
Kişi yaşamı boyunca ne ekmiş ise sonunda da onu bulur.İyilik eden iyilik,kötülük eden kötülük bulur.Zamanında çalışmış olan kişi yaşlanınca bu çalışmasının karşılığını görmektedir.

Bu kategoride yer alan Yaş kesen, baş keser atasözünün anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çanağa ne doğrarsan kaşığına o çıkar atasözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.