Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:40
Atasozleri
Abone

El elden üstündür atasözünün anlamı

El elden üstündür atasözünün anlamı

Hoca
El elden üstündür.
Bir kimse, kendisinden üstün olan bir başkasının da olabileceğini bilmeli; hiç kimse bu işi benden daha iyi yapamaz dememelidir.


Cevap: El elden üstündür atasözünün anlamı

GÖKŞİN
İnsanlar ne kadar bilgili ve becerikli olursalar olsunlar başkalarının kendinden daha bilgili becerikli olacağını kabul etmelidir.Gerçekte de bu böyledir.Mutlaka kişiden daha üstün kişiler vardır.

Okudunuz mu?  Yüz verme arsız olur, az verme hırsız olur atasözünün anlamı

el elden üstündür, Elelden ustundur, Damlaya damlaya göl olur

Bu kategoride yer alan Sen işten korkma, iş senden korksun atasözünün anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

El elden üstündür atasözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.