Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:42
Atasozleri
Abone

Komşu komşunun külüne muhtaçtır atasözünün anlamı

Komşu komşunun külüne muhtaçtır atasözünün anlamı

Hoca
Komşu komşunun külüne muhtaçtır.
Hayat şartları insanları bir arada yaşamaya zorunlu kılmıştır. Bir arada yaşama sosyal hayatı, sosyal hayat da karşılıklı olarak yardımlaşmayı beraberinde getirmiştir. Dolayısıyla insan her meselesini tek başına halledemez olmuş, yakınındakine başvurmak zorunda kalmıştır. Bu bakımdan komşular birbirlerine en küçük şey için bile muhtaçtırlar. Çünkü en önemsiz şeyin yokluğu, büyük bir işin aksamasına yol açabilir.


Cevap: Komşu komşunun külüne muhtaçtır.

betafix
hocam.. gercekten öyle .. ben yasadık bunu..hanı erzurum tel peynırını bılırmısınız topragın altına gömerler..kuyu acarlar orayada kül dökerler peynır tenekesının gelecegı yere bızdede kül yok…komsumuzun bahcede ocagı var…annem dedı kos ıste… ablamın ordan soyledıgı (atasözunu kım soylemısse doğru demıs.) .rabbım rzı olsun hocam..

Okudunuz mu?  Denize düşen yılana sarılır atasözünün anlamı

komşu komşunun külüne muhtaçtır ile ilgili kompozisyon, komşu komşunun külüne muhtaçtır, komşu komşunun külüne muhtaçtır atasözü ile ilgili kompozisyon

Bu kategoride yer alan Ayağını yorganına göre uzat atasözünün anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Komşu komşunun külüne muhtaçtır atasözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.