Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:40
Atasozleri
Abone

Ev alma komşu al atasözünün anlamı

Ev alma komşu al atasözünün anlamı

Hoca
Ev alma komşu al.
İnsanlar bir arada yaşarlar. Dolayısıyla yakınlarında oturan komşularının ilişkiler açısından önemi büyüktür. Kötü komşular ile yan yana yaşamak oldukça zordur. Kavgalara, gürültülere ve anlaşmazlıklara yol açar. Bu bakımdan, ev almadan önce, komşuların nasıl insanlar olduklarını öğrenmek, incelemek her zaman yarar sağlayacaktır.

Okudunuz mu?  Akan su yosun (pislik) tutmaz atasözünün anlamı

Cevap: Ev alma komşu al atasözünün anlamı

GÖKŞİN
İyi komşuluk ilişkileri günlük yaşantımızın bir parçasıdır.Komşu komşunun külüne muhtaç olduğuna göre sıkıntılarımızı,hastalıklarımızı yoklukları mızı komşularımızla paylaşırız.Ev alırken komşularımızın kişilikleri etkendir.Şayet komşularımız kötüyse çok güzel bir evde bile tedirgin olur ve oturamayız.

Okudunuz mu?  Denize düşen yılana sarılır atasözünün anlamı

Ev alma komsu al, ev alma komşu al, pilavdan dönenin kasiğı kıeılsı

Bu kategoride yer alan Hayvanı yardan düşüren bir tutam ottur atasözünün anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ev alma komşu al atasözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.