Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:40
Atasozleri
Abone

Garip kuşun yuvasını Allah yapar atasözünün anlamı

Garip kuşun yuvasını Allah yapar atasözünün anlamı

Hoca
Garip kuşun yuvasını Allah yapar.
Kimsesiz, zavallı, yoksul ve güçsüz kişiye yüce Allah yardım eder. Hiç ummadıkları bir yerden kendilerine yardım eli uzanır ve darda kalmazlar. Yüce Allah onları korur, gözetir ve mal sahibi yapar.

Okudunuz mu?  Mısır atasözleri


Cevap: Garip kuşun yuvasını Allah yapar atasözünün anlamı

GÖKŞİN
Allah kimsesiz,yoksul,fakir olan kişilerin yardımcısıdır.Her zaman için onları tüm kötülükten ve yanlış yolla sapmalarına engel olur ve korurlar.Kimseyi açıkta bırakmaz ve sığınacak bir yer mutlaka gösterir.


garip kuşun yuvasını Allah yapar, garip, Garip kuşun evini Allah yapar

Bu kategoride yer alan İssız eve it buyruk atasözünün anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Garip kuşun yuvasını Allah yapar atasözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.